reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A macie już termometr do wody?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
1477743283203.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477743283203.jpg
    1477743283203.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 296
Fajne te kosze, ale dwa to jakos bez sensu :D chyba kojec wezme po prostu, wiecej dzieci wejdzie do srodka.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ale kojec zajmuje więcej miejsca i nigdzie go nie przeniesisz jedną ręką ani nie pobujasz w nim dzieci
Kojec jest fajną opcją jak dziecko jest już większe, siedzi i może się w takim kojcu np bawić

Ja mam taki :-)
Naszukałam się go wszędzie bo te które są dostępne np w smyku wogóle do mnie nie przemawiały (były po prostu brzydkie) a ten skradł moje serce [emoji813]
1477743973370.jpg
1477743977149.jpg

Załączniki

• 1477743973370.jpg
    1477743973370.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 289
  • 1477743977149.jpg
    1477743977149.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 297
Przy okazji jeszcze w ręce wpadł mi kot pasiak rozwijający zmysły dziecka :p
Bardzo fajna firma i przystępne ceny, tak samo jak suavinex, jak macie chwilę zobaczcie sobie jakie np śliczne smoczki i butelki robią, cudo :-D
1477744134112.jpg

Załączniki

• 1477744134112.jpg
    1477744134112.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 290
W sumie zamiast kosza mozna wozek z gondolkami..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie, wózek po spacerze ma brudne koła więc raczej nie postawisz go w sypialni czy salonie, poza tym po pół roku uspokajania dzieci w wózku stelaż jest do wymiany bo już jest tak rozchwiany :p minęły już te czasy gdzie wózki były amortyzowane skórzanym paskami, teraz wózki już się tak nie bujają
Ale bez kosza oczywiście da się żyć :-)zastąpić go czymś innym,tylko po co sobie życie utrudniać :p

reklama
Super :-) szyłaś na zamówienie? A prześcieradła masz do koszy? Poprosimy jeszcze fotki łóżeczka bo widzę że tam też już pościel masz :p
Mi bardzo zależało właśnie na płozach żeby móc bujać małego a nie musieć nosić go na rękach :p

Dzięki [emoji8] Nie szyłam, złapałam na wyprzedaży, a już wcześniej chciałam je mieć [emoji6] Prześcieradła jakieś przyszły od tej kumpeli z koszami, ale przyznaję, że nie otworzyłam ich nawet jeszcze [emoji23]
A łóżeczko gołe takie bez materaca, tylko wsadziłam pościel, żeby oko nacieszyć [emoji12]
1477744560-nepskb.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry