reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja bym sie wczoraj udusila. Pilam herbate i ja zawsze wszystko pije duzymi lykami, bo malymi nie potrafie i maz mnie zawsze opiernicza ze w koncu sie udusze. No i wczoraj jak wzielam lyka, to wpadlo nie do tej dziurki co trzeba. Pol kanapy zaplulam herbata i nie moglam oddechu zlapac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja bym sie wczoraj udusila. Pilam herbate i ja zawsze wszystko pije duzymi lykami, bo malymi nie potrafie i maz mnie zawsze opiernicza ze w koncu sie udusze. No i wczoraj jak wzielam lyka, to wpadlo nie do tej dziurki co trzeba. Pol kanapy zaplulam herbata i nie moglam oddechu zlapac.

Jezu uważaj! To takie niebezpieczne jest! Moja córa też tak pije, albo nabiera do buzi jak chomik i dopiero połyka, zawsze też dostaje opiernicz :p zawsze jej mówię że to chwila i może być w śpiączce do końca życia...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu uważaj! To takie niebezpieczne jest! Moja córa też tak pije, albo nabiera do buzi jak chomik i dopiero połyka, zawsze też dostaje opiernicz :p zawsze jej mówię że to chwila i może być w śpiączce do końca życia...

Ja tez tak nabieram jak chomik.
Inaczej nie potrafie. Ale po wczorajszym mam cykora i boje sie nawet tabletki polknac.

Dziewczyny piękne macie te kosze...ale uswiadomcie mnie po co sa one jak jest lozeczko? Maja sluzyc za lozeczko turystyczne?
U mnie łóżeczko będzie stać w sypialni na górze a kosz w salonie na dole, jest fajną opcją bo możesz go wszędzie przenieść, do kuchni lub łazienki,dziecko masz zawsze na oku, a poza tym możesz mieć go blisko łóżka w nocy i kołysać jak maluch się przebudzi, nie musisz od razu wstawać
No i jest bardzo dekoracyjny :p a poza tym możesz zabrać go ze sobą np na wakacje

reklama
Do góry