reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A pampersy używam z dady i jestem zadowolona, nie kupowałam 1 tylko odrazu 2 do szpitala bo różnicy nie ma w rozmiarze wogole bo miałam jeden z 1 i porownalam.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat jest promocja newborn 1 za 9,90 dzisiaj wzielam 28 szt a 2 za 24 zl z tego co pamietam 78 szt. Moja szwagierka i dwie znajome używają i sa zadowolone. Widzisz nikaaa jakbym wczesniej to przeczytała to nie kupilabym 1 tylko od razu 2 :) ale to najwyżej jutro, mala paczka bedzie do szpitala :)

Co do aspiratorów tez kupuję katarek do odkurzacza.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja w szpitalu
Zadzwonilam na 10 i było miejsce nim dojechałam i się naszykowalam była 12.30 mamy 70 km. O 16 dopiero trafiłam na salę. Miałam ktg...w sumie prawie bo w połowie zapisu okazało się ze.jeden bobas się zapisuje. Wiec nie wiem. Teraz leze i mam liczyć ruchy obojga dzieci. Nie mam.pojęcia jak czuje tylko.po.lewej stronie wiec... zbadała mnie baba palcami mój lekarz będzie jutro i zobaczymy. Póki co nic na płuca nie dawali jutro krew i mocz. M juz do domu pojechał a ja leze. Na ktg skurczy nie było raczej ale.to takie ktg 20 minut.myślę ze.po niedzieli wyjdę. Oby oby ale niech mnie ktoś zbada :) bo marudzić zacznę

reklama
Do góry