Żartujesz? Ja byłam bardzo zadowolona, wykłady super, mnóstwo nowych informacji, podczas przerw można było na wystawionych stoiskach dostać gadżety i kupić np książki Zawitkowskiego, oprócz tego każdy dostał torbę pełna upominków a na koniec było losowanie nagród np fotelika samochodowego, wszysko dopięte na ostatni guzik, a u nas trzeba było zapisać osobę towarzyszącą która również otrzymała upominki, w szoku jestem że w innym mieście taka różnicaSzczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.
reklama
Ja z kolei z tych wykładów chciałam wyjść jak najszybciej, porażka, zero organizacji a wykłady mierne o prezentach nie wspomnę, w torbie była m.in bajka listonosz pat gadżet dla mamy czy noworodka?No to powiem, ze bylam w czwartek na warsztatach mamo to ja. Gadzetow bylo malo bo w sumie tylko malutki kocyk sensoryczny jeden pampers jakas probka plynu do kapieli i reklamy. Za to wyklady super. I ja i maz wyszlismy zadowoleni. Duzo informacji ale tez malo widzielismy bo bylo na dwoch salach mysle ze ze 150 osob a my w ostatnich rzedach.
Nie robisz nikomu przykrości, no co ty? Każdy ma inny gust i tyleA ja dzis bylam w Ikei, ale w Lodzi, bo w Katowicach sa tlumy i mnie to wkurza. Kupilam ta posciel w chmurki, bo mi sie bardzo podobala, mimo ze na poscieli chmurki i gwiazdki. Dla mnie jest slodka.
A na lampke chmurke moj maz sie skrzywil i nie pozwolil mi wziasc. Powiedzial ze paskudna i brzydko zrobiona[emoji15]
Oczywiscie nie robiac zadnej z Was przykrosci, bo mi sie ona podobala i chcialam ja wziasc, nawet z tym wiszacym kablem[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie by nie przeszło, jak mi się podoba a mężowi nie to i tak kupujemy
Najważniejsze że tobie się podoba, mi nie przypadła do gustu ani wizualnie ani gatunkowoTeguila, ta posciel z Ikei nie jest cienka. Ja kazda posciel w domu mam takiej samej grubosci i jestem bardzo zadowolona. 2 z Ikei i 2 z home&you maja taka sama grubosc[emoji6]
Zawsze możesz poprosić o usg, ja leżąc w szpitalu poprosiłam o usg i miałam zrobione mimo iż przy przyjęciu mi robili, ale chciałam czuć się pewnie,nie powinni Ci odmówićLiczę tez na to ze zrobią mi usg i podadzą wagę malucha ☺ bo na wizytach dr podgląda serduszko ale nie wazy
Ja do Ikei w weekend się nie pcham bo nawet przejść się nie da swobodnie, w tyg pojadę ale za to kupiliśmy pralkę a w lidlu przy okazji zakupów sztruksy dla AlanaA ja dzis bylam w Ikei, ale w Lodzi, bo w Katowicach sa tlumy i mnie to wkurza. Kupilam ta posciel w chmurki, bo mi sie bardzo podobala, mimo ze na poscieli chmurki i gwiazdki. Dla mnie jest slodka.
A na lampke chmurke moj maz sie skrzywil i nie pozwolil mi wziasc. Powiedzial ze paskudna i brzydko zrobiona[emoji15]
Oczywiscie nie robiac zadnej z Was przykrosci, bo mi sie ona podobala i chcialam ja wziasc, nawet z tym wiszacym kablem[emoji12]
G
Gość
Gość
Pokaz sztruksy[emoji6]Ja do Ikei w weekend się nie pcham bo nawet przejść się nie da swobodnie, w tyg pojadę ale za to kupiliśmy pralkę a w lidlu przy okazji zakupów sztruksy dla Alana
My tylko w weekendy, bo w tygodniu maz nie ma czasu i wszystko jest biegiem, a u siebie w miescie nie mamy ikei.
Proszę :-)Pokaz sztruksy[emoji6]
My tylko w weekendy, bo w tygodniu maz nie ma czasu i wszystko jest biegiem, a u siebie w miescie nie mamy ikei.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
No my mamy ten komfort że ikea jest 5 min od nas także nawet po pracy można pojechać tym bardziej że czynna jest do 22Pokaz sztruksy[emoji6]
Planuję pojechać jakoś w tygodniu zobaczyć materace do łóżeczka
reklama
G
Gość
Gość
Jakie sliczne[emoji4]az zazdrosna jestem[emoji6]
Duzo dalas? W kazdym lidlu sa?