reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Strawbelka nikomu przykrości nie robisz :*
Każdy ma inny gust :)
Mojemu nie podoba się naklejac w samochodzie dlatego przykleilam na drzwiach do pokoju :p

reklama
Pieluchy tetrowe i poduszka z cienką kołderka co mama zrobiła
:) received_10209011758144932.jpeg received_10209011756224884.jpeg

Załączniki

• received_10209011758144932.jpeg
    received_10209011758144932.jpeg
    51,8 KB · Wyświetleń: 82
  • received_10209011756224884.jpeg
    received_10209011756224884.jpeg
    70,5 KB · Wyświetleń: 79
Ale sie wkurzylam[emoji34]
Rozlozylam sobie posciel zeby poogladac i kuzwa poszewka na poduszke uszyta tak krzywo, ze na dole do polowy rowna, a od polowy fala.
No zesz[emoji34]musze wymieniac, dobrze ze nie musze do Lodzi jechac tylko przy okazji jak bede jechac do gina do Katowic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Teguila, ta posciel z Ikei nie jest cienka. Ja kazda posciel w domu mam takiej samej grubosci i jestem bardzo zadowolona. 2 z Ikei i 2 z home&you maja taka sama grubosc[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ☺ powiedzmy u mnie sytuacja ustabilizowana mialam dziś kroplowki podłączone przez 5 godz myslalam ze nigdy się to nie skończy. Dostaje też jakieś tabletki hamujace i lacidofil 1x dziennie. Wiecie jak to weekend chodzi obchód ale nic konkretnego tylko czy lepiej itd więc nie wiem co wyszło z badań ale jutro napewno sytuacja będzie jaśniejsza. Póki co od 8 byłam tylko 2 razy w kibelku...Jem tylko sucharki i gorzka herbatka. Ciśnienie bardzo dobre...ogółem sytuacja opanowana mysle. Mam ktg puls wszystko ok. No i mam kartkę do liczenia ruchów ☺

Cześć dziewczyny ☺ powiedzmy u mnie sytuacja ustabilizowana mialam dziś kroplowki podłączone przez 5 godz myslalam ze nigdy się to nie skończy. Dostaje też jakieś tabletki hamujace i lacidofil 1x dziennie. Wiecie jak to weekend chodzi obchód ale nic konkretnego tylko czy lepiej itd więc nie wiem co wyszło z badań ale jutro napewno sytuacja będzie jaśniejsza. Póki co od 8 byłam tylko 2 razy w kibelku...Jem tylko sucharki i gorzka herbatka. Ciśnienie bardzo dobre...ogółem sytuacja opanowana mysle. Mam ktg puls wszystko ok. No i mam kartkę do liczenia ruchów ☺
To super, ze sytuacja opanowana :) jutro będziesz wiedzieć więcej w końcu poniedziałek :) a przez weekend nic praktycznie się nie dowiesz. Ważne ze wszystko jest ok :)

reklama
Do góry