reklama
G
Gość
Gość
Ale sie wkurzylam[emoji34]
Rozlozylam sobie posciel zeby poogladac i kuzwa poszewka na poduszke uszyta tak krzywo, ze na dole do polowy rowna, a od polowy fala.
No zesz[emoji34]musze wymieniac, dobrze ze nie musze do Lodzi jechac tylko przy okazji jak bede jechac do gina do Katowic.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozlozylam sobie posciel zeby poogladac i kuzwa poszewka na poduszke uszyta tak krzywo, ze na dole do polowy rowna, a od polowy fala.
No zesz[emoji34]musze wymieniac, dobrze ze nie musze do Lodzi jechac tylko przy okazji jak bede jechac do gina do Katowic.
G
Gość
Gość
Teguila, ta posciel z Ikei nie jest cienka. Ja kazda posciel w domu mam takiej samej grubosci i jestem bardzo zadowolona. 2 z Ikei i 2 z home&you maja taka sama grubosc[emoji6]
G
Gość
Gość
Martini jak tam? Cos lepiej?
Robili badania? Wyszlo cos?
Robili badania? Wyszlo cos?
kasia_basia
Fanka BB :)
Martini odezwij się proszę.
MartiniM
Cześć dziewczyny ☺ powiedzmy u mnie sytuacja ustabilizowana mialam dziś kroplowki podłączone przez 5 godz myslalam ze nigdy się to nie skończy. Dostaje też jakieś tabletki hamujace i lacidofil 1x dziennie. Wiecie jak to weekend chodzi obchód ale nic konkretnego tylko czy lepiej itd więc nie wiem co wyszło z badań ale jutro napewno sytuacja będzie jaśniejsza. Póki co od 8 byłam tylko 2 razy w kibelku...Jem tylko sucharki i gorzka herbatka. Ciśnienie bardzo dobre...ogółem sytuacja opanowana mysle. Mam ktg puls wszystko ok. No i mam kartkę do liczenia ruchów ☺
ewelin86
To super, ze sytuacja opanowana jutro będziesz wiedzieć więcej w końcu poniedziałek a przez weekend nic praktycznie się nie dowiesz. Ważne ze wszystko jest okCześć dziewczyny ☺ powiedzmy u mnie sytuacja ustabilizowana mialam dziś kroplowki podłączone przez 5 godz myslalam ze nigdy się to nie skończy. Dostaje też jakieś tabletki hamujace i lacidofil 1x dziennie. Wiecie jak to weekend chodzi obchód ale nic konkretnego tylko czy lepiej itd więc nie wiem co wyszło z badań ale jutro napewno sytuacja będzie jaśniejsza. Póki co od 8 byłam tylko 2 razy w kibelku...Jem tylko sucharki i gorzka herbatka. Ciśnienie bardzo dobre...ogółem sytuacja opanowana mysle. Mam ktg puls wszystko ok. No i mam kartkę do liczenia ruchów ☺
reklama