reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam trzy wysokości, ale zamontowany na najwyższym jest ;) jak dojdzie materac to będzie w sam raz :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak? A na jakiej wysokości masz? Bo moje łóżeczko ma też trzy na 32,52 i 62 cm od góry plus materac to wychodzi na to że najwyższy poziom będzie miał barierki na wys ok 23 cm

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Miłych wykładów:) i fajnych gadżetów :p pochwal się potem też co w paczkach mieliście, ciekawa jestem czy we wszystkich miastach to samo jest :D

Szczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.

No to powiem, ze bylam w czwartek na warsztatach mamo to ja. Gadzetow bylo malo bo w sumie tylko malutki kocyk sensoryczny jeden pampers jakas probka plynu do kapieli i reklamy. Za to wyklady super. I ja i maz wyszlismy zadowoleni. Duzo informacji ale tez malo widzielismy bo bylo na dwoch salach mysle ze ze 150 osob a my w ostatnich rzedach.

Szczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.
Ja bym podeszla do takiego pana i grzecznie zwrocila uwage, ze ta torba jest dla ciezarnych a nie dla nich[emoji34]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzis bylam w Ikei, ale w Lodzi, bo w Katowicach sa tlumy i mnie to wkurza. Kupilam ta posciel w chmurki, bo mi sie bardzo podobala, mimo ze na poscieli chmurki i gwiazdki. Dla mnie jest slodka.

A na lampke chmurke moj maz sie skrzywil i nie pozwolil mi wziasc. Powiedzial ze paskudna i brzydko zrobiona[emoji15]
Oczywiscie nie robiac zadnej z Was przykrosci, bo mi sie ona podobala i chcialam ja wziasc, nawet z tym wiszacym kablem[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry