reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A po co? Ubranka mam, kosmetyki wiem jakie chce, lozeczko, wozek i fotelik wybrany. Jakos mnie nie ciagnie na takie targi[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to nie są targi dla marek z galerii handlowych o to właśnie chodzi że będzie można na 100 stoiskach kupić rzeczy których nie ma w Ssc czy smyku tylko oryginalne, ręczne szyte ubranka, kocyki, ochraniacze, zabawki i meble
Poza tym będą wykłady i kącik gastronomiczny
Myślę że warto się wybrać

reklama
My chcemy w restauracji zrobic. Ale my nie szalejemy z goscmi. Tylko nasi rodzice i rodzenstwo z rodzinami.

W dzisiejszych czasach to już chyba nikomu się nie chce robić takich przyjęć w domu
My też będziemy w jakiejs restauracji robić tyle że u nas będzie pełno ludzi bo nawet licząc tylko rodziców i rodzeństwo to będą 24 osoby :o a jeszcze dziadkowie,przyjaciele. Trochę się nazbiera :p

My chcemy w restauracji zrobic. Ale my nie szalejemy z goscmi. Tylko nasi rodzice i rodzenstwo z rodzinami.

No ja yez w restauracji i tez tylko rodzice i rodzeństwo. Ale nie wiem jeszcze jak to będzie. W styczniu będę się zastanawiać co i jak. Ale u mnie może pojawić się problem, bo pewnie teściowa bd miala coś przeciwko ze żadnych ciotek nie zapraszamy, bo tak nie wypada skoro oni do każdego byli proszeni. Niestety nie stać nas na zrobienie dla 30 osób chrzcin. No ale zobaczymy jak jej o tym najpierw powiemy.

Ale to nie są targi dla marek z galerii handlowych o to właśnie chodzi że będzie można na 100 stoiskach kupić rzeczy których nie ma w Ssc czy smyku tylko oryginalne, ręczne szyte ubranka, kocyki, ochraniacze, zabawki i meble
Poza tym będą wykłady i kącik gastronomiczny
Myślę że warto się wybrać
Tequila, ja z tych oszczednych jestem i kupuje tylko to co potrzebne i najtaniej jak sie da. Te ubranka napewno beda piekne, ale pewnie ceny tez piekne[emoji6]
Ja juz wszystko mam, a jak nie mam to mam wybrane, wiec po co mam kupowac na zapas.
A kacik kulinarny to akurat mnie nie interesuje[emoji6]

No ja yez w restauracji i tez tylko rodzice i rodzeństwo. Ale nie wiem jeszcze jak to będzie. W styczniu będę się zastanawiać co i jak. Ale u mnie może pojawić się problem, bo pewnie teściowa bd miala coś przeciwko ze żadnych ciotek nie zapraszamy, bo tak nie wypada skoro oni do każdego byli proszeni. Niestety nie stać nas na zrobienie dla 30 osób chrzcin. No ale zobaczymy jak jej o tym najpierw powiemy.
Jak będzie miała jakieś pretensje to zawsze może się dołożyć :p wtedy całą rodzinkę niech sobie zaprosi ;) a tak serio to musi uszanować wasze zdanie, w końcu to wasze dziecko i wasze przyjęcie

Tequila, ja z tych oszczednych jestem i kupuje tylko to co potrzebne i najtaniej jak sie da. Te ubranka napewno beda piekne, ale pewnie ceny tez piekne[emoji6]
Ja juz wszystko mam, a jak nie mam to mam wybrane, wiec po co mam kupowac na zapas.
A kacik kulinarny to akurat mnie nie interesuje[emoji6]

Mnie interesuje bo ja wiecznie głodna jestem :p

reklama
Do góry