reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój gin nawet mnie się pytal jak chce rodzic bo jak będą glowkowo to mogę mieć poród sn...wiec jak pojadę do gościa który widzi mi.pierwszy raz boje się ze nie bd chciał. Dać skierowania. Może coś slyszalyscie odnośnie porodow w sw. Zofii ?

reklama
Teraz to tez tyle tych kolorow ze nie wiadomo co wybierac. Jak sie wejdzie do sklepu to z jednego koloru tyle odcieni ze glowa boli.
My mamy mieszkanie w jasnym szarym, ale jakbys zobaczyla to bys powiedziala ze jest bialy, dopiero jak przystawi sie biala kartke papieru to widac ze szary.

Ten kolor co ma Flandi strasznie mi sie podoba, ale to trzeba miec duze powierzchnie zeby fajnie wygladalo.

A biale listwy tez mam[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My zawsze wybieramy ze wzornika, można przyłożyć do ściany, do mebli, do innego koloru żeby zobaczyć czy się zgra
My też malujemy na jasny szary ale widać gołym okiem że to szary :D nie jest aż tak jasny,(a to dlatego że reszta jest w betonie) biały i zaszaleliśmy u córki w pokoju z tym ciemnym ale wybrała sobie białe meble i żółte dodatki więc powinno być dobrze :Dno i to tylko jedna ściana żeby nie przytłoczyć pomieszczenia

Podobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinuje :) staram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Aaa no to rozumiem faktycznie kawalek drogi i lepiej miec termin - chociaz wiadomo ze bywa roznie i moze zaczac sie cos przed terminem, ale taki psychiczny spokoj chociaz. Wlasnie co do blizniakow czytalam mieszane opinie i dlatego zapytalam. Nie wiem co Ci doradzic,pustka w glowie moze dziewczyny beda tu bardziej kreatywne ;)

Podobno właśnie nie. Jeżeli się ułożą glowkowo. A inna sprawa ze wole mieć termin żeby tam.dojechać mam.120 km. A naturAlego nie ustale. Wiec na wszelki coś kombinuje :) staram się znaleźć coś na necie odnośnie cc i bliźniaków tam urodzonych ale.ciężko.
Aaa no to rozumiem faktycznie kawalek drogi i lepiej miec termin - chociaz wiadomo ze bywa roznie i moze zaczac sie cos przed terminem, ale taki psychiczny spokoj chociaz. Wlasnie co do blizniakow czytalam mieszane opinie i dlatego zapytalam. Nie wiem co Ci doradzic,pustka w glowie moze dziewczyny beda tu bardziej kreatywne ;)

Pisanka bliźniaki po in vitro zawsze przez cc
Jestem w szoku!
Co ci wasi lekarze wyprawiają!?

Wydrukuj sobie to co Tequila kiedys wstawiala odnosnie cc i in vitro.

Kurcze, nie wiem, ja bym powiedziala ze panicznie boje sie porodu i boje sie o dzieci zeby im sie nic nie stalo.
Normalny lekarz zrozumie.

Jest jeszcze psychiatra i okulista.
U ortopedy to nie wiem co mowic.

Ostatecznie zostaje lapowa.

Rety to ja chyba na rekach bede nosic mojego lekarza za ta cesarke. I mi jeszcze gin powiedzial ze jak beda swieta i nie bedzie mial dyzuru to specjalnie przyjedzie mi ja zrobic osobiscie.

My zawsze wybieramy ze wzornika, można przyłożyć do ściany, do mebli, do innego koloru żeby zobaczyć czy się zgra
My też malujemy na jasny szary ale widać gołym okiem że to szary :D nie jest aż tak jasny,(a to dlatego że reszta jest w betonie) biały i zaszaleliśmy u córki w pokoju z tym ciemnym ale wybrała sobie białe meble i żółte dodatki więc powinno być dobrze :Dno i to tylko jedna ściana żeby nie przytłoczyć pomieszczenia
Tez wybieramy ze wzornika i przykladamy do sciany bo chyba najlatwiej. Zreszta wszystko tak kupowalismy, nawet podlogi mielismy po kilka wzorow i do mieszkania przywozilismy probniki. Ogolnie wyszlo nam ladnie, bo kazdy jak wchodzi to mowi ze mamy mieszkanie jak z gazety.

Jestem najlepszym przykladem ze i lapowa nie przychodzi - w co kazdy jest zdziwiony i mowi ze trafiam na naprawde prawych ludzi :D
In vitro tez nie przekonalo... Tzn ten ktory mnie prowadzi mowil ze rozumie mnie i w ogole , ale ze on nie chce tylka nadstawiac bo 1 na kiedys cos sie stanie podczas operacji i ktos go zapyta jakie byly wskazania a on nie bedzie mial nic na przykrywke... no coz. Taki los i widocznie u mnie tak ma byc :)

Nie kazdy szpital ma takie podejscie - niektore naciskaja na porody sn nawet przy ciazach mnogich (2k2o). In vitro jest sugestią, nie medycznym wskazaniem dla szpitala.. Wiadomo, ze na 10 szpitali 9 zrobi CC. Ale niestety nie kazdy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A Pisanka i jakby Ci chcieli odmowic cc to niech Ci to dadza na pismie, zobaczysz ze bedzie inna gadka, bo jak tfu tfu tfu cos by sie stalo to musza sie liczyc ze sprawa w sadzie a Ty masz wtedy doeod ze Ci odmowili.

Do góry