reklama
G
Gość
Gość
Gdzies czytalam ze lateksowe nie dzialaja z monitorem oddechu.ja myślę, żeby kupić ten materac:
Link do: Hevea BabyMax 120x60 materac piankowo-lateksowy
łóżeczka już wczoraj mi przyszły hehe i leżą w pudłach, kosze tez dotarły, więc zaczyna przybywać
Zadzwon do nich i spytaj czy Ci zadziala monitor z takim materacem.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
jeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziała A może dzieciątka urodzą mi się w terminie i nie będę musiała kupować monitorów - okaże się jeszcze.9 cm to chyba nie dużo ale lateks może być?
Kurcze ja chyba kupię piankowy żeby mieć pewność że zadziała ten monitor
Nie otworzyłaś jeszcze?ja to bym nie wytrzymała a przewijaki jakie?tylko nie mów że z gwiazdką bo się popłaczetak, te z gwiazdką i od razu do tego przewijak na łóżeczko - mam nadzieję, że mi się spodobają na żywo
Flandi
Ja miałam frotowe prześcieradła jak byłam mała i ich nie lubiłam więc zostanę przy bawełnieAle frota to nieprzyjemna. Zawsze mi sie tak wydawalo, bo ja sobie kupuje zawsze bawelne.
G
Gość
Gość
Flandi juz wiem, Pisanka kiedys linka wrzucala o tych monitorach i materacach hevea i tam bylo ze lateksowe nie dzialaja z tymi monitorami. Jak znajde ten link to wrzuce.
Flandi
hahaha nie, gwiazdki chyba nie ma taki razem z materacem: Link do: Materac do przewijaka | WoodiesNie otworzyłaś jeszcze?ja to bym nie wytrzymała a przewijaki jakie?tylko nie mów że z gwiazdką bo się popłacze
Ja dla nas zawsze frotowe kupuje i bawełniane i nie robi mi żadnej różnicy na którym śpięAle frota to nieprzyjemna. Zawsze mi sie tak wydawalo, bo ja sobie kupuje zawsze bawelne.
G
Gość
Gość
Wlasnie tam bylo ze z wszystkimi dzialaja tylko nie z lateksowymi.jeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziała A może dzieciątka urodzą mi się w terminie i nie będę musiała kupować monitorów - okaże się jeszcze.
reklama
Flandi
jessssu no dobrze, że czuwacie nade mnąFlandi juz wiem, Pisanka kiedys linka wrzucala o tych monitorach i materacach hevea i tam bylo ze lateksowe nie dzialaja z tymi monitorami. Jak znajde ten link to wrzuce.