reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja napisze jaki ja kupilam, nie czytajac w ogole opinii w necie poszlam na zywiol - poprosilam najlepszy w sklepie i dali mi gryke, wzielam w sumie bez zastanowienia. Aczkolwiek po dluzszym czasie naczytalam sie opinii ze niektorym jakies robale sie legly pod wplywem zamoczenia materaca - z lekka mnie to dobilo, chociaz opinie bylo kilka lat w tyl :dry: w kazdym razie niektorzy mieli inni nie. Ja lozeczko w nd juz zlozylam , ubralam wszystko itd a miedzy przescieradlo a materac podlozylam taki podklad wrazie zamoczenia - bede obserwowac i wrazie co szybko zmiana.
Ja gryki na pewno nie kupię właśnie ze względu na te robaki, też o nich słyszałam a nawet widziałam filmik pewnej mamy,ochyda
Dla córki miałam kokos gryka i byłam zadowolona, ona chyba też :pale teraz jak już wiem o tych robalach to nie kupię

reklama
Ja napisze jaki ja kupilam, nie czytajac w ogole opinii w necie poszlam na zywiol - poprosilam najlepszy w sklepie i dali mi gryke, wzielam w sumie bez zastanowienia. Aczkolwiek po dluzszym czasie naczytalam sie opinii ze niektorym jakies robale sie legly pod wplywem zamoczenia materaca - z lekka mnie to dobilo, chociaz opinie bylo kilka lat w tyl :dry: w kazdym razie niektorzy mieli inni nie. Ja lozeczko w nd juz zlozylam , ubralam wszystko itd a miedzy przescieradlo a materac podlozylam taki podklad wrazie zamoczenia - bede obserwowac i wrazie co szybko zmiana.
A prześcieradło jakie masz?frotte czy jersey?

Ja już sama nie wiem :( tyle tego na rynku a co jeden to bardziej zachwalany o_O
Chciałabym kupić wygodny materac bo wiadomo że niemowlę spędzi na spaniu większość czasu więc nie chcę oszczędzać ale póki co jestem w kropce tym bardziej że musi się zgrać z monitorem oddechu :mad:
Póki co skupiłam się na prześcieradle...frotte czy jersey?o_O
Bo taka prawda, ze teraz tyle wszystkiego w sklepach, ze nie wiadomo co wybrac. Ja nawet jak mam sobie cos kupic to godzinami wybieram i zawsze komentuje, jakby byl mniejszy wybor, to latwiej by mozna bylo podjac decyzje. A tak stoje w sklepie godzinami i sie zastanawiam, a konczy sie tym ze wymieniam albo zwracam[emoji12]

Ja kupuje piankowy.

P.S.Chyba mnie mdlosci teraz dopadaja[emoji30]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Frotte :) No wlasnie mam kokos gryka, bo zapomnialam co tej gryce towarzyszy[emoji14]jak sie nie wie to czlowiek zadowolony, ale jak juz sie czegos naczyta, zobaczy to juz nie ma sily. Zobaczymy bede bacznie obserwowac i tyle.
Nie u kazdego sie legna robale, to tak jak z kaszami w domu.
Moze omina Cie te "przyjemnosci"
Jakby tak w kazdym sie legly robale to by tego nie dopuscili do sprzedazy dla dzieci.
Pewnie materace byly przesikane, niewietrzone i jeszcze odkupywana od kogos, to sie nie dziwie ze ktos ma robale.
Jak bedziesz dbac to sie nie zalegna[emoji6]

Nie u kazdego sie legna robale, to tak jak z kaszami w domu.
Moze omina Cie te "przyjemnosci"
Jakby tak w kazdym sie legly robale to by tego nie dopuscili do sprzedazy dla dzieci.
Pewnie materace byly przesikane, niewietrzone i jeszcze odkupywana od kogos, to sie nie dziwie ze ktos ma robale.
Jak bedziesz dbac to sie nie zalegna[emoji6]

Zwlaszcza teraz jak wiem czym to "grozi" to moje dbanie bedzie wzmozone...co do materacy po kims... tez bym sie nie zdecydowala, bo wiadomo roznie bywa.

Frotte :) No wlasnie mam kokos gryka, bo zapomnialam co tej gryce towarzyszy :p jak sie nie wie to czlowiek zadowolony, ale jak juz sie czegos naczyta, zobaczy to juz nie ma sily. Zobaczymy bede bacznie obserwowac i tyle.
No właśnie czasem niewiedza jest lepsza :p obserwuj, często wietrz i odkurzaj i pewnie będzie dobrze
I obserwuj maluszka, podobno te robaki gryzą a te ukąszenia są malutkimi, czerwonymi kropeczkami

A to przescieradla z froty czy jerseyu sa lepsze od bawelny? Czy to kwestia gustu???
Ja chce bawelniane bo mi sie te gwiazdki i chmurki podobaja, tylko chmurek ta pani nie ma.
I oczywiscie za duzo wzorow jest i od wczoraj mysle jakie zamowic[emoji37]

A to przescieradla z froty czy jerseyu sa lepsze od bawelny? Czy to kwestia gustu???
Ja chce bawelniane bo mi sie te gwiazdki i chmurki podobaja, tylko chmurek ta pani nie ma.
I oczywiscie za duzo wzorow jest i od wczoraj mysle jakie zamowic[emoji37]

No ja też chcę bawełniane :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry