reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hello - mlodziez ma sie niezle, jedno pomachalo lapa, drugie spalo. Tetno obu wzorowe. Lozyska ulozyly sie jedno na przedniej a drugie na tylniej scianie :) czyli mamy sytuacje optymalna. Troche martwi mnie to ze tetno mi caly czas rosnie.. Obecnie 92 co u mnie jest masakra bo normalne mialam 46.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mi sie myli to jest to trzecie tzw puls? bo jesli tak to zabardzo sie narazie nie przejmuj z pulsami tak bywa i one nie sa zabardzo zagrazajace niczemu zwlaszcza przy tej ilosci , ale jesli pokrecilam i jest to to drugie srodkowe :) to jest na skraju i lepiej powiedziec lekarzowi , od tygodnia sama sie zmagam z cisnieniem i powiedziano mi ze gorna granica to 140/90 o pulsie lekarz nic nie mowil,ale jutro ide na wizyte pokazac cisnienie i puls tez mam zapisany a przewaznie mam powyzej 80 wiec zobaczymy co powie.

Ja mam puls prawie zawsze ponad 90 a nawet kolo 105. Przed ciaza nie pamietam ale kolo 60-70 chyba. Na wizytach doktor wpisuje w karte tylko cisnienie.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie babysense jest napisane tak:
Babysense jest zaprojektowany do optymalnej pracy z większością dostępnych na rynku materacy. W gumowych i sprężynowych materacach nie zaobserwowaliśmy limitów grubości. Monitor oddechu Babysense nie powinien być używany z materacami piankowymi z efektem pamięci.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanie

A ja byłam na spacerku z Alanem :)oczywiście zajrzelismy na ciuchy i udało mi się kupić kilka rzeczy małemu ale szału nie ma :pnajbardziej cieszę się bo kupiłam kombinezon, będzie na zmianę :D

Na stronie babysense jest napisane tak:
Babysense jest zaprojektowany do optymalnej pracy z większością dostępnych na rynku materacy. W gumowych i sprężynowych materacach nie zaobserwowaliśmy limitów grubości. Monitor oddechu Babysense nie powinien być używany z materacami piankowymi z efektem pamięci.
To mi nic nie mowi, bo ja chce piankowy , a tu o grubosci pianek nic nie pisza. A efektu pamieci raczej moj piankowy nie ma, bo nic przy nim nie pisze. Chyba dla pewnosci napisze im maila.

Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanie
Juz znalazlam w Gliwicach. Trzeba zamiwic przez sklep internetowy i wtedy jest taniej i mozna odebrac osobiscie. Maja jeszcze 4 na stanie.
Ogolnie to drogie to lozeczko, u mnie w sklepie stacjonarnym chcieli za nie prawie 600zl, bo dzwonilam pytac o cene. Znalazlam najblizej i najtaniej za 479zl

reklama
Do góry