G
Gość
Gość
Lile, z tetnem nie pomoge bo sie nie znam i nie chce glupot pisac[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze mi sie myli to jest to trzecie tzw puls? bo jesli tak to zabardzo sie narazie nie przejmuj z pulsami tak bywa i one nie sa zabardzo zagrazajace niczemu zwlaszcza przy tej ilosci , ale jesli pokrecilam i jest to to drugie srodkowe to jest na skraju i lepiej powiedziec lekarzowi , od tygodnia sama sie zmagam z cisnieniem i powiedziano mi ze gorna granica to 140/90 o pulsie lekarz nic nie mowil,ale jutro ide na wizyte pokazac cisnienie i puls tez mam zapisany a przewaznie mam powyzej 80 wiec zobaczymy co powie.Hello - mlodziez ma sie niezle, jedno pomachalo lapa, drugie spalo. Tetno obu wzorowe. Lozyska ulozyly sie jedno na przedniej a drugie na tylniej scianie czyli mamy sytuacje optymalna. Troche martwi mnie to ze tetno mi caly czas rosnie.. Obecnie 92 co u mnie jest masakra bo normalne mialam 46.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś właśnie jakaś opiekunka porwała dziecko którym się opiekowałaNie ogladam tego filmu wcale[emoji6]
Zreszta malo co telewizji ogladam bo nic w niej nie ma[emoji6]
Na stronie babysense jest napisane tak:Tez macie dzis takiego lenia???
Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.
Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.
Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanieTez macie dzis takiego lenia???
Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.
Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.
To mi nic nie mowi, bo ja chce piankowy , a tu o grubosci pianek nic nie pisza. A efektu pamieci raczej moj piankowy nie ma, bo nic przy nim nie pisze. Chyba dla pewnosci napisze im maila.Na stronie babysense jest napisane tak:
Babysense jest zaprojektowany do optymalnej pracy z większością dostępnych na rynku materacy. W gumowych i sprężynowych materacach nie zaobserwowaliśmy limitów grubości. Monitor oddechu Babysense nie powinien być używany z materacami piankowymi z efektem pamięci.
Juz znalazlam w Gliwicach. Trzeba zamiwic przez sklep internetowy i wtedy jest taniej i mozna odebrac osobiscie. Maja jeszcze 4 na stanie.Zobacz na stronie eneduerabe, sklep stacjonarny w Katowicach, z tego co kojarzę mają w swojej ofercie, zadzwoń może mają na stanie
A foty gdzie?[emoji12]A ja byłam na spacerku z Alanem oczywiście zajrzelismy na ciuchy i udało mi się kupić kilka rzeczy małemu ale szału nie ma najbardziej cieszę się bo kupiłam kombinezon, będzie na zmianę