reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja dzis mialam koszmarny sen. Snilo mi sie ze wrocilam do pracy, a jakas opiekunka psychicznie chora chciala mi zabrac juniorka i wmawiala mi ze to jej dziecko i nie chciala mi go oddac. Pogonilam ja.

Rety, skad sie biora takie durne sny.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dzis mialam koszmarny sen. Snilo mi sie ze wrocilam do pracy, a jakas opiekunka psychicznie chora chciala mi zabrac juniorka i wmawiala mi ze to jej dziecko i nie chciala mi go oddac. Pogonilam ja.

Rety, skad sie biora takie durne sny.

Za dużo "na wspólnej" oglądasz ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikaaa, te wozki spacerowe quiny zapp xtra2 czy jakos tak, co ostatnio fote wstawialas sa dostepne w Polsce. Kosztuje niecale 1tys zl. Wczoraj go na necie widzialam i wydaje sie byc sprytny i fajny.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

My mamy babysense 5, materac ma 5/6 cm u nas wszystko dziala. Polozne na oddziale mowily, ze babysense pasuje do uniwersalnych materacy do lozeczek. Nasz materac troszke mniejszy bo do kolyski.

reklama
Hello - mlodziez ma sie niezle, jedno pomachalo lapa, drugie spalo. Tetno obu wzorowe. Lozyska ulozyly sie jedno na przedniej a drugie na tylniej scianie :) czyli mamy sytuacje optymalna. Troche martwi mnie to ze tetno mi caly czas rosnie.. Obecnie 92 co u mnie jest masakra bo normalne mialam 46.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry