reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
cześć dziewczynki to ja się dziś chwalę, choć może za wcześnie, ale już się doczekać nie mogę przesyłki ;)
od tygodnia wałkowałam wszelkie możliwe strony z koszami mojżesza dla moich dzieciaczków i rwałam włosy z głowy, bo złapać dwa takie same i nie zbankrutować to nie taka łatwa sztuka :p uparłam się jednak na tradycyjne wiklinowe. już prawie kupiłam używany jeden z nastawieniem, że będę potem szukać takiego drugiego, aż wpadłam na amazona uk ;) i tam w cenie używek z olx są nówki sztuki :D grzebałam więc dalej i w końcu wybrałam, napisałam do przyjaciółki, która tam mieszka, żeby mi zamówiła z dostawą do mnie do domu z Jej konta, bo ma już jakąś historię, a co ona na to?
"oo super, no to mam już dla Was prezent, i tak miałam coś kupić, a tak to będzie przydatne i takie jak chcesz :yes:, kupione, paczka powinna być pod koniec miesiąca, dzieciaczki wyczekane, to musimy je teraz rozpieszczać :)" normalnie kocham Ją 8-)

cześć dziewczynki to ja się dziś chwalę, choć może za wcześnie, ale już się doczekać nie mogę przesyłki ;)
od tygodnia wałkowałam wszelkie możliwe strony z koszami mojżesza dla moich dzieciaczków i rwałam włosy z głowy, bo złapać dwa takie same i nie zbankrutować to nie taka łatwa sztuka[emoji14]uparłam się jednak na tradycyjne wiklinowe. już prawie kupiłam używany jeden z nastawieniem, że będę potem szukać takiego drugiego, aż wpadłam na amazona uk ;) i tam w cenie używek z olx są nówki sztuki :D grzebałam więc dalej i w końcu wybrałam, napisałam do przyjaciółki, która tam mieszka, żeby mi zamówiła z dostawą do mnie do domu z Jej konta, bo ma już jakąś historię, a co ona na to?
"oo super, no to mam już dla Was prezent, i tak miałam coś kupić, a tak to będzie przydatne i takie jak chcesz :yes:, kupione, paczka powinna być pod koniec miesiąca, dzieciaczki wyczekane, to musimy je teraz rozpieszczać :)" normalnie kocham Ją 8-)
A gdzie foty koszy??? Tak zachwalasz a sie nie pochwalisz?[emoji53]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co wizyte bada mnie recznie i wlasnie grzebie tam przy tej szyjce - pewnie zobaczyc czy wszystko sie dobrze trzeba, pozniej usg brzuszkowe. Nie bede ukrywac mnie to badanie boli - napinam sie, a lekarz marudzi ze mam sie rozluznic bo nie moze mnie zbadac i takie tam :( ogolem jak schodze jestem cala mokra.
Aha czyli tak jak się nastawiam :( najlepsze jak lekarz mówi"proszę się rozluźnić" boli jak cholera i weź się rozluźnij

Dawaj wszystko czego nie pokazywalas[emoji12]lubie ogladac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten biały kocyk kupiłam ostatnio a taki ciemno szary zyg zag z żółtym minky zamówiłam i aktualnie się szyje :-D
1476350495196.jpg
1476350663832.jpg
1476350667898.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476350495196.jpg
    1476350495196.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 290
  • 1476350663832.jpg
    1476350663832.jpg
    82,9 KB · Wyświetleń: 293
  • 1476350667898.jpg