Chodzi Ci o ten biały minky o którym ostatnio pisalam?
reklama
Flandi
Fanka BB :)
cześć dziewczynki to ja się dziś chwalę, choć może za wcześnie, ale już się doczekać nie mogę przesyłki
od tygodnia wałkowałam wszelkie możliwe strony z koszami mojżesza dla moich dzieciaczków i rwałam włosy z głowy, bo złapać dwa takie same i nie zbankrutować to nie taka łatwa sztuka uparłam się jednak na tradycyjne wiklinowe. już prawie kupiłam używany jeden z nastawieniem, że będę potem szukać takiego drugiego, aż wpadłam na amazona uk i tam w cenie używek z olx są nówki sztuki grzebałam więc dalej i w końcu wybrałam, napisałam do przyjaciółki, która tam mieszka, żeby mi zamówiła z dostawą do mnie do domu z Jej konta, bo ma już jakąś historię, a co ona na to?
"oo super, no to mam już dla Was prezent, i tak miałam coś kupić, a tak to będzie przydatne i takie jak chcesz , kupione, paczka powinna być pod koniec miesiąca, dzieciaczki wyczekane, to musimy je teraz rozpieszczać " normalnie kocham Ją
od tygodnia wałkowałam wszelkie możliwe strony z koszami mojżesza dla moich dzieciaczków i rwałam włosy z głowy, bo złapać dwa takie same i nie zbankrutować to nie taka łatwa sztuka uparłam się jednak na tradycyjne wiklinowe. już prawie kupiłam używany jeden z nastawieniem, że będę potem szukać takiego drugiego, aż wpadłam na amazona uk i tam w cenie używek z olx są nówki sztuki grzebałam więc dalej i w końcu wybrałam, napisałam do przyjaciółki, która tam mieszka, żeby mi zamówiła z dostawą do mnie do domu z Jej konta, bo ma już jakąś historię, a co ona na to?
"oo super, no to mam już dla Was prezent, i tak miałam coś kupić, a tak to będzie przydatne i takie jak chcesz , kupione, paczka powinna być pod koniec miesiąca, dzieciaczki wyczekane, to musimy je teraz rozpieszczać " normalnie kocham Ją
G
Gość
Gość
Dawaj wszystko czego nie pokazywalas[emoji12]lubie ogladac[emoji6]Chodzi Ci o ten biały minky o którym ostatnio pisalam?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
A gdzie foty koszy??? Tak zachwalasz a sie nie pochwalisz?[emoji53]cześć dziewczynki to ja się dziś chwalę, choć może za wcześnie, ale już się doczekać nie mogę przesyłki
od tygodnia wałkowałam wszelkie możliwe strony z koszami mojżesza dla moich dzieciaczków i rwałam włosy z głowy, bo złapać dwa takie same i nie zbankrutować to nie taka łatwa sztuka[emoji14]uparłam się jednak na tradycyjne wiklinowe. już prawie kupiłam używany jeden z nastawieniem, że będę potem szukać takiego drugiego, aż wpadłam na amazona uk i tam w cenie używek z olx są nówki sztuki grzebałam więc dalej i w końcu wybrałam, napisałam do przyjaciółki, która tam mieszka, żeby mi zamówiła z dostawą do mnie do domu z Jej konta, bo ma już jakąś historię, a co ona na to?
Aha czyli tak jak się nastawiam najlepsze jak lekarz mówi"proszę się rozluźnić" boli jak cholera i weź się rozluźnijCo wizyte bada mnie recznie i wlasnie grzebie tam przy tej szyjce - pewnie zobaczyc czy wszystko sie dobrze trzeba, pozniej usg brzuszkowe. Nie bede ukrywac mnie to badanie boli - napinam sie, a lekarz marudzi ze mam sie rozluznic bo nie moze mnie zbadac i takie tam ogolem jak schodze jestem cala mokra.
Ten biały kocyk kupiłam ostatnio a taki ciemno szary zyg zag z żółtym minky zamówiłam i aktualnie się szyjeDawaj wszystko czego nie pokazywalas[emoji12]lubie ogladac[emoji6]
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
G
Gość
Gość
Ten zygzak szyjesz w "mamo tato"?Ten biały kocyk kupiłam ostatnio a taki ciemno szary zyg zag z żółtym minky zamówiłam i aktualnie się szyje Zobacz załącznik 778038Zobacz załącznik 778040Zobacz załącznik 778041
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, zdjęcie tylko z internetu wzięłam bo ten odzwierciedla kolor minky, zamówiłam taki słoneczny
Szyję go w Kiwice
Flandi
Fanka BB :)
A gdzie foty koszy??? Tak zachwalasz a sie nie pochwalisz?[emoji53]
No bo to na razie fota ze sklepu a nie na żywo ale dooobra [emoji12] i do tego biały stojak - kołyska jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama