kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczyny kupowałyście rożek z makaszki? Czy tylko kocyki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tequila kupowala.Dziewczyny kupowałyście rożek z makaszki? Czy tylko kocyki?
Kurczę chyba wolalabym podjechać na izbę zeby sprawdzili czy nie ma jakichś skurczyDziewczyny a ja dziś wyrżnęłam na schodach, jak szłam po córkę do szkoły. Chyba fortunnie bo na dupę i plecy nad dupą. Rozmawiałam przez telefon więc jedną rękę miałam zajętą. Nie mogłam zasekuroeać. U nas ciągle leje więc jest ślisko.
Mała kopie cały czas, ufff. Obserwuję siebie, mam kłucie nad pochwą. Coś to może oznaczać?
Kasia basia jedz sprawdzic na ip czy wszystko ok.Dziewczyny a ja dziś wyrżnęłam na schodach, jak szłam po córkę do szkoły. Chyba fortunnie bo na dupę i plecy nad dupą. Rozmawiałam przez telefon więc jedną rękę miałam zajętą. Nie mogłam zasekuroeać. U nas ciągle leje więc jest ślisko.
Mała kopie cały czas, ufff. Obserwuję siebie, mam kłucie nad pochwą. Coś to może oznaczać?
ja tez bym sprawdziła na wszelki wypadek.. następnym razem puszczaj telefon i ratuj siebie