reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja mała wczoraj dala mi bardzo popalić, bardzo wierzgała nogami i rękami, aż bolało, ale dzisiaj juz wiem czemu... Czuję ze sie przekrecila i juz nie jest poziomo tylko pionowo, dzisiaj pierwszy raz od tygodni nie zrobil mi się twardy brzuch i nie jest maksymalnie napięty:) co prawda teraz niezle daje czadu pod żebrami i na dole, ale jest duza roznica w samopoczuciu :)
A z innej beczki wkurzyłam się, dzwoniłam do spółdzielni mam zgodę od nadzorcy na wyburzenie ściany ALE musze jeszcze uzyskać zgodę od architekta z urzędu miasta, a warunkiem jest jeszcze wymiana kuchenki gazowej na elektryczną, no krew mnie zaleje chyba :(
Martka a co Tobie lekarz mówił o tym stałe napiętym brzuchu? Ja mam tak od trzech dni, normalnie chodzić nie mogę bo brzuch jest taki twardy jakby zaraz miał pęknąć :-( nie wiem czy to przejdzie? Czy powinnam do lekarza iść?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka a co Tobie lekarz mówił o tym stałe napiętym brzuchu? Ja mam tak od trzech dni, normalnie chodzić nie mogę bo brzuch jest taki twardy jakby zaraz miał pęknąć :-( nie wiem czy to przejdzie? Czy powinnam do lekarza iść?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja powiedziałam ze taki mam od kilku dni to wylądowałam w szpitalu, porobili badania, wyszla wtedy ta bakteria, ale głównie wpływało na to chyba położenie poprzeczne małej i chyba faktycznie to musiało tak być skoro dzisiaj czuje ze mala sie wreszcie przekrecila i brzuch jest zupełnie inny

Dla twojego spokoju tez radziłabym powiedziec o tym gin, mi przy tej okazji zaczela sie otwierać szyjka i jest pessar, ale to ewidentnie przez bakteriewiec akurat ten szpital się Db zlozyl. U ciebie moze maly uciska i zycze żeby szybko przeszlo bo nie da sie funcjonowac z takim brzuchem na dłuższą metę, do wczoraj głównie leżakowałam

received_10208666792562012.jpeg

Załączniki

• received_10208666792562012.jpeg
    received_10208666792562012.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 222
No wlasnie. Dobre i to prawda ? a słyszałaś może czy przy tym zasiłku tez jest jakiś wymóg tzn dochód na osobę ?
Jeżeli chodzi o kosiniakowe to żadnego progu nie ma. Po prostu się należy z racji tego że mama pracująca dostaje macierzynski a bezrobotna nie. Tylko oczywiście jest to tysiąc złotych ale.mnie by bardzo uratowało bo ja nie wiem jak z pensja męża i jednym 500 + damy rade. Jeny juz niedługo noc a ja boje się kłaść ze znów wszystko.się cofnie. Nie wiem.już jak sobie z tym radzić. Tak bardzo chciałbym juz 35 tc....

reklama
Mozecie polecic jakis syrop albo cos...maz mi chrzaka od miesiaca i mowi ze nie moze odkaslac bo cos ma w gardle. Ale nie umie mi wytlumaczyc co. Moze to jakas flegma gdzies sie przykleila czy cos. Miesiac temu byl chory. Teraz jest zdrowy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry