reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziekuje misiu!
Ja myślę o szkole rodzenia :-) chcialabym, moj Męzuś napewno nie bedzie mial czasu.. A szkoda

no własnie a co myślicie o leżaczkach bujaczkach????

Aisha - głos oddany:-)

W przedszkolu była bitwa o książeczkę Skąd się wzięłam? Wszystkie dzieci chciały ja przeczytac i w końcu ciocia przeczytała ją wszystkim dzieciom. W oczekiwaniu na rodzeństwo będzie czytane jutro.
Pani przywitała mnie z uśmiechem od ucha do ucha ale powiedziała mi tylko żeby Weroniczka mi opowiedziała jak sie dziisaj bawiła. W książece jest mowa o tym, że Julka znalazla się w brzuchu mamy z miłości, że mama z tatą dużo się przytulali i całowali. Ponoc moje dziecko złożyło oświadczenie, że wszystko się zgadza - ba nawet bardzo bo mama z tatą całują się z języczkiem:szok:
Co jak co ale raczej sobie nie przypominam żebysmy przy córce aż tak namiętnie się całowali, raczej buziaki, które rozdajemy też małej:-) To całowanie z języczkiem to jej konik - jak miała 2,5 roku zobaczyła w Brzyduli jak Marek całuje Ulę (oglądała z niania wszystkie seriale bez wyjątku). Wróciliśmy z mężem z pracy i m usłyszał tekst: tatusiu pokażę Ci jak Ula całuje Marka, mąż na to: no to pokazuj (spodziewał się całusa) a mała mu próbowała wpakowac język do ust:-D Na mnie też chciała przetestowac. Była strasznie rozczarowana, tlumaczyła nam, że przecież Marek z Ulą całowali się z języczkiem :baffled:.Potem widzielismy ten odcinek (trochę taki łóżkowy jak Ula z Markiem wyjechali do spa gdzie była scena szybkiego rozbierania na szczęście tylko do bielizny i namiętnych pocałunków), niemniej uważam, że nasza "mądra" niania musiała rozmawiac o tym odcinku przez telefon ze swoją koleżanką opisując co widziała bo skąd 2,5 roczne dziecko zna określenie calowac się z języczkiem?

Kiwisia dziękuję!!!!! Reszta dziewczyn- pomożecie?????
Kiwisia a dzieci to potrafią zaskoczyć! :D

Ostatnia edycja:
Madzialenak daj znac jak na usg:) pozdrawiam i czekam na wiesci. Czuje sie juz troszke lepiej, chociaz nie chce zapeszac. To chyba byla niestrawnosc...

reklama
Do góry