madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa wizytuję się o 18:30, ale może być trochę obsuwki.
Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam koszmar, wieczorem wypiłam sobie kakao i zjadłam kanapkę, poszłam się wykąpać, jak wychodziłam z łazienki złapał mnie okrutny nie do opisania ból żołądka taki jakby ciągły skurcz. Nie mogłam stać, położyłam się jednakże ból nie ustępował, wstałam poszłam do toalety i wymiotowałam to co chwilę wcześniej zjadłam jednakże ból trwał jeszcze przez godzinę, leżałam przy otwartym oknie, nie wiedziałam czy jechać na pogotowie, ale jak tu wstać i się ubrać
. Mąż zrobił gorzką herbatę, połknęłam nospę i ból przeszedł. W ciąży 2 i 3 tygodnie temu zdarzył mi się podobny ból, ale był słabszy i przeszło jak coś zjadłam a wczoraj nie miałam pustego żołądka, zdrowo się odżywiam, nie jem smażonych potraw, nie jem słodyczy.... Poczytałam w internecie, że takie bóle skurczowe zdarzają się w ciąży. Dzisiaj na wizycie dopytam ginekologa, może trzeba będzie odwiedzić gastrologa.
Czy miałyście podobne bóle żołądka??
Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam koszmar, wieczorem wypiłam sobie kakao i zjadłam kanapkę, poszłam się wykąpać, jak wychodziłam z łazienki złapał mnie okrutny nie do opisania ból żołądka taki jakby ciągły skurcz. Nie mogłam stać, położyłam się jednakże ból nie ustępował, wstałam poszłam do toalety i wymiotowałam to co chwilę wcześniej zjadłam jednakże ból trwał jeszcze przez godzinę, leżałam przy otwartym oknie, nie wiedziałam czy jechać na pogotowie, ale jak tu wstać i się ubrać
Czy miałyście podobne bóle żołądka??
Ostatnia edycja: