kiwisia dziekuje, mam nadzieje, ze dzidzius da sobie z tym rade. Mysle, ze zjadlam cos co mi zaszkodzilo i dlatego teraz tak sie mecze, oby to nie byla grypa jelitowa. Zblizam sie do momentu w ktorym stracilam pierwsza ciaze i panikuje strasznie. Jeszcze chyba nigdy tak zoladek mi sie nie kurczyl- masakra, nikomu tego nie zycze.
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Sony - GRATULACJE!!!!
Kate - a może rozwiązaniem byłoby przejść się do lekarza? Na pewno Cię to uspokoi.
Kiwisia - czekam na informację, jak przedszkole przyjęło prelekcję :-)
Ja zamówiłam dziś kurs "obsługi dziecka" do domu. W zasadzie cena lepsza niż u nich :-) Pani przyjeżdża i przywozilalki, pieluszki itp.
Kate - a może rozwiązaniem byłoby przejść się do lekarza? Na pewno Cię to uspokoi.
Kiwisia - czekam na informację, jak przedszkole przyjęło prelekcję :-)
Ja zamówiłam dziś kurs "obsługi dziecka" do domu. W zasadzie cena lepsza niż u nich :-) Pani przyjeżdża i przywozilalki, pieluszki itp.
Kate - może zasięgnij opinii lekarza, to może być jakieś zatrucie a tego lepiej nie bagatelizować.
Sony - gratuluję. Najpiękniejszy dzwięk, prawda?
Ja wróciłam od lekarza, wyniki niestety mi lecą - dostałam żelazo i dodatkowo jutro robię posiew bo wyszły mi "dość liczne bakterie w moczu". A było tak pięknie...
Sony - gratuluję. Najpiękniejszy dzwięk, prawda?
Ja wróciłam od lekarza, wyniki niestety mi lecą - dostałam żelazo i dodatkowo jutro robię posiew bo wyszły mi "dość liczne bakterie w moczu". A było tak pięknie...
Rozmawialam z lekarzem, kazal mi duzo pic i odpoczywac, jezeli mi nie przejdzie do wieczora to do szpitala na kroplowke... W srode mam umowiona wizyte i usg. Nie przepadam za takimi imprezami rodzinnymi... I jeszcze taki pech( coleta ja tez mam bakterie w moczu i robilam posiew, a wyniki dopiero po tygodniu(
Różyczka82
Różyczka wydaje mi się, że cały czas taki był, wizytę mam za 8 dni.
Aisha - ja tym się nie przejmowała tym brzuszkiem. Każda w ciąży inaczej wygląda - jedna ma brzusek wyżej a druga niżej. Skoro cały czas tak było to nie ma się czym przejmować
A co do tej historii z mokrym prześcieradłem masakra - nie dziwię Wam się że spanikowaliście....dobrze że to nie wody!
Podobnie jak Misia - też mam tak z luteiną...coś ze mnie pocieknie i już w panice lecę do łazienki...
Fajny ten bujczek - tylko tak się zastanawiam nad tym czy to dobrze przyzwyczaić Maluszka do tego bujania i burczenia/wibracji - bo potem ja się do łóżeczka położy to awantura będzie że nie ma bujania ale model fajny....sama nie wiem czy kupowć coś takiego...jak dwóch przyzwyczję to będę później miała problem...
reklama
Różyczka82
Kate i Coleta - u mnie też wyszły liczne bakterie w moczu - lekarka mi powiedziała że to b.częste w ciąży (szczególnie bliźniaczej). Polecam kupić suszoną żurawinę i jeść codziennie trochę - pomaga.
A co do żelaza też mam niskie i muszę uzupełniać...
A co do żelaza też mam niskie i muszę uzupełniać...