reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jutro jade do gina, to tez zapytam czy warto je robic.
Czy to badanie cos wniesie, jakby okazalo sie tfu tfu tfu ze cos jest nie tak.
No i ciekawe jak moja szyjka[emoji53]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie robiłam 3 prenatalnych. Moja pani doktor powiedziała że skoro pierwsze i drugie są ok to kolejne to tylko nasz wybór bo nic nowego nie wniosą ale można zrobić jak się chce mieć fajne zdjęcia

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe no my mamy długie nazwisko, więc założenie było takie, że dajemy krótkie imię. Pulę mieliśmy wąską: Lena, Pola, Leon i Bruno :) Antek i Franek też mi się bardzo podobały, tylko że dłuższe, no i mojemu się źle kojarzą, więc nie ma co dyskutować ;)
Bruno miał nazywać się mój synek który ostatecznie okazał się córeczką :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli dziewczynka to na 100% Grazynka po babci. A chlopiec to Darek, Radek lub Wojtus. Najbardziej chyba to trzecie mi sie podoba, bo moze byc Wojtus potem Wojtek a juz w doroslym zyciu Wojciech:)

reklama
Do góry