reklama
Flandi
Fanka BB :)
Ja Cię prawie zawsze słucham Z wózkiem ufff a imiona też już w sumie mamy wybrane. Bardzo chcieliśmy parkę, mój Mąż to od zawsze marzył właśnie o bliźniakach, dwujajowych i żeby był chłopiec i dziewczynka, więc warto marzyćGratuluję parki!!! Cudownie a nie mówiłam że wszystko jest dobrze? Nikt mnie na tym forum nie słucha no to teraz już tylko pozostaje wybór imion bo z wózkiem się wstrzeliłaś super [emoji108]
Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app
Poznamy imiona czy to tajemnica? :-)Ja Cię prawie zawsze słucham Z wózkiem ufff a imiona też już w sumie mamy wybrane. Bardzo chcieliśmy parkę, mój Mąż to od zawsze marzył właśnie o bliźniakach, dwujajowych i żeby był chłopiec i dziewczynka, więc warto marzyć
Nie są obowiązkowe ale zalecane.To wiem, że właśnie są juz płatne. I nie wiem co zrobić. Zapytam się gina na kolejnej wizycie. Jak powie, że to ode mnie zależy to się zastanowie.
Wiele wad ujawnia się dopiero w 3 trym. Więc napewno warto je zrobić i w razie czego od razu móc reagować
Załączniki
Flandi
Dzięki KochanaFlandi super wiadomość Parka jak fajnie Zawsze marzyła mi sie parka jakby były bliźniaki Widzisz mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze Ale sie cieszę
Flandi
Jeszcze nie do końca wierzę, ale bardzo się cieszymy Dzięki!!!Flandi, ale super ze bedziecie miec synka i coreczke[emoji4]
Chyba tez sie cieszycie z parki[emoji6]
Wiedzialam ze na badaniach wszystko bedzie dobrze[emoji6]
Gratulacje dla Was[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Nie tajemnica Będzie raczej na pewno Lenka i Leoś. Ciut mi się gryzie to że podobne, ale ja od zawsze chciałam Lenkę, a mój M. Leonka, więc jest podział decyzyjny po 50%
reklama
ewelin86
Ale ładne imiona Przynajmniej się nie kłóciliście o imionaNie tajemnica Będzie raczej na pewno Lenka i Leoś. Ciut mi się gryzie to że podobne, ale ja od zawsze chciałam Lenkę, a mój M. Leonka, więc jest podział decyzyjny po 50%