reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie tajemnica :) Będzie raczej na pewno Lenka i Leoś. Ciut mi się gryzie to że podobne, ale ja od zawsze chciałam Lenkę, a mój M. Leonka, więc jest podział decyzyjny po 50% :)
Moj maz ostatnio mowi "A moze damy Leos?" Mi sie bardzo podoba i mezowi tez, tylko wydaje mi sie ze Leon brzmi bardzo powaznie.
I tak sie jeszcze wahamy miedzy Antos, Franek a Leo[emoji6]
W ostatecznosci chyba wybierzemy jak go zobaczymy[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A swoja droga, jak ja Wam zazdroszcze ze nie macie problemu z wyborem imion[emoji53]
Ja chyba tylko taka wybredna jestem. Chyba latwiej wybrac imie jak sie widzi dziecko[emoji53]

A nam wczoraj teściowa opowiadała, że jej koleżanka pytała ją jak dajemy na imię. I powiedziała, że się śmiejemy, że będzie Gabryś. A my jej mówimy, że naprawdę będzie Gabryś. Nie chciała uwierzyć

A nam wczoraj teściowa opowiadała, że jej koleżanka pytała ją jak dajemy na imię. I powiedziała, że się śmiejemy, że będzie Gabryś. A my jej mówimy, że naprawdę będzie Gabryś. Nie chciała uwierzyć
A mnie wkurza jak inni krytykuja wybory imion. A ze takie to smiesznie brzmi z nazwiskiem, a ze dzieci beda sie z niego smiac, a ze cos tam jeszcze.To rodzice wybieraja imiona dziecku, a nie sasiadki, znajomi, czy rodzina!

Moj maz ostatnio mowi "A moze damy Leos?" Mi sie bardzo podoba i mezowi tez, tylko wydaje mi sie ze Leon brzmi bardzo powaznie.
I tak sie jeszcze wahamy miedzy Antos, Franek a Leo[emoji6]
W ostatecznosci chyba wybierzemy jak go zobaczymy[emoji6]

Hehe no my mamy długie nazwisko, więc założenie było takie, że dajemy krótkie imię. Pulę mieliśmy wąską: Lena, Pola, Leon i Bruno :) Antek i Franek też mi się bardzo podobały, tylko że dłuższe, no i mojemu się źle kojarzą, więc nie ma co dyskutować ;)

A mnie wkurza jak inni krytykuja wybory imion. A ze takie to smiesznie brzmi z nazwiskiem, a ze dzieci beda sie z niego smiac, a ze cos tam jeszcze.To rodzice wybieraja imiona dziecku, a nie sasiadki, znajomi, czy rodzina!

No mnie też to denerwuje. To jest świadoma decyzja rodziców. To im ma się podobac imie dla dziecka, a nie, że komuś się nie podoba, bo nie jest popularne itd

reklama
Do góry