reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie tajemnica :) Będzie raczej na pewno Lenka i Leoś. Ciut mi się gryzie to że podobne, ale ja od zawsze chciałam Lenkę, a mój M. Leonka, więc jest podział decyzyjny po 50% :)
Moj maz ostatnio mowi "A moze damy Leos?" Mi sie bardzo podoba i mezowi tez, tylko wydaje mi sie ze Leon brzmi bardzo powaznie.
I tak sie jeszcze wahamy miedzy Antos, Franek a Leo[emoji6]
W ostatecznosci chyba wybierzemy jak go zobaczymy[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A swoja droga, jak ja Wam zazdroszcze ze nie macie problemu z wyborem imion[emoji53]
Ja chyba tylko taka wybredna jestem. Chyba latwiej wybrac imie jak sie widzi dziecko[emoji53]

A nam wczoraj teściowa opowiadała, że jej koleżanka pytała ją jak dajemy na imię. I powiedziała, że się śmiejemy, że będzie Gabryś. A my jej mówimy, że naprawdę będzie Gabryś. Nie chciała uwierzyć

A nam wczoraj teściowa opowiadała, że jej koleżanka pytała ją jak dajemy na imię. I powiedziała, że się śmiejemy, że będzie Gabryś. A my jej mówimy, że naprawdę będzie Gabryś. Nie chciała uwierzyć
A mnie wkurza jak inni krytykuja wybory imion. A ze takie to smiesznie brzmi z nazwiskiem, a ze dzieci beda sie z niego smiac, a ze cos tam jeszcze.To rodzice wybieraja imiona dziecku, a nie sasiadki, znajomi, czy rodzina!

Moj maz ostatnio mowi "A moze damy Leos?" Mi sie bardzo podoba i mezowi tez, tylko wydaje mi sie ze Leon brzmi bardzo powaznie.
I tak sie jeszcze wahamy miedzy Antos, Franek a Leo[emoji6]
W ostatecznosci chyba wybierzemy jak go zobaczymy[emoji6]

Hehe no my mamy długie nazwisko, więc założenie było takie, że dajemy krótkie imię. Pulę mieliśmy wąską: Lena, Pola, Leon i Bruno :) Antek i Franek też mi się bardzo podobały, tylko że dłuższe, no i mojemu się źle kojarzą, więc nie ma co dyskutować ;)

A mnie wkurza jak inni krytykuja wybory imion. A ze takie to smiesznie brzmi z nazwiskiem, a ze dzieci beda sie z niego smiac, a ze cos tam jeszcze.To rodzice wybieraja imiona dziecku, a nie sasiadki, znajomi, czy rodzina!

No mnie też to denerwuje. To jest świadoma decyzja rodziców. To im ma się podobac imie dla dziecka, a nie, że komuś się nie podoba, bo nie jest popularne itd

reklama
Do góry