reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ktos tu pisal ze wapna w ciazy nie mozna brac?
A co ja mam brac, bo wczoraj dziewczyny pisaly ze heparyna kradnie wapn i jednej dziewczynie tak po ciazy sie sypia zeby, a miala zaleczone przed ciaza. Teraz ma kanalowke za kanalowka.

Ja biore duzo heparyny i teraz sie boje jak to przeczytalam.
Od wczoraj zaczelam pic wapno.

A i moze glupie pytanie... Ale wapno to wapn prawda?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ktos tu pisal ze wapna w ciazy nie mozna brac?
A co ja mam brac, bo wczoraj dziewczyny pisaly ze heparyna kradnie wapn i jednej dziewczynie tak po ciazy sie sypia zeby, a miala zaleczone przed ciaza. Teraz ma kanalowke za kanalowka.

Ja biore duzo heparyny i teraz sie boje jak to przeczytalam.
Od wczoraj zaczelam pic wapno.

A i moze glupie pytanie... Ale wapno to wapn prawda?

Ja pisałam o wapnie
Mój lekarz kategorycznie zabronił wapna w ciąży bo powoduje skurcze macicy a wiadomo do czego to prowadzi
Ja na twoim miejscu bym wapna nie piła! Lepiej wypij litr mleka codziennie albo skup się na dużej ilości serów białych i żółtych w diecie

To są materiały na kocyk :) Powiem Ci TeQula, że z tego bedę miała kocyk+podzuszkę, lub kocyk + mały do wózka. Wyszło mi za materiały + przesyłke 72zł. A wypełnienie siostra ma zamówić ale coś koło 3zł tylko nie wiem czy z metra czy nie. A ja kupiłam kocyk o wiele drożej w smyku. Więc myślę, że się opłaca, bo tego materiału jest 1mx160cm

To są materiały na kocyk :) Powiem Ci TeQula, że z tego bedę miała kocyk+podzuszkę, lub kocyk + mały do wózka. Wyszło mi za materiały + przesyłke 72zł. A wypełnienie siostra ma zamówić ale coś koło 3zł tylko nie wiem czy z metra czy nie. A ja kupiłam kocyk o wiele drożej w smyku. Więc myślę, że się opłaca, bo tego materiału jest 1mx160cm
No to rzeczywiście cena fajna, tylko jeszcze trzeba umieć kocyk uszyćo_O ja to problem z przyszyciem guzika mam nawet :p

reklama
Strawbelka tez bym na Twoim miejscu nie piła wapna. Albo zadzwoń do lekarza i powiedz co i jak. A najlepiej pij mleko i jedz sery
Dzis jade do gina to podpytam.
Na drugim watku dziewczyny biora przy heparynie wapno.
No ale zapytam gina o to.

Wiecej nie dam rady jesc nabialu. Juz i tak duzo jem, a musze tez przeciez jesc inne rzeczy zeby dostarczyc roznych witamin.
Mam wrazenie ze moj zoladek z dnia na dzien sie kurczy i mniej moge jesc.

Do góry