Materiał na kocyk?śliczny ile w sumie wyjdzie Cię uszycie takiego kocyka już z wypełnieniem?Moja paczka
reklama
No ja właśnie też kilka dni później i nie było za bardzo w czym wybierać ale coś tam kupiłamStrawbelka niestety ja się nie znam na krzepliwosci wiec nie pomogę
TeQuila wiesz co ja sobie przypomniałam tydz po ze były te ciuszki w lidlu
G
Gość
Gość
Sliczny bedzie kocyk.Moja paczka
Bo to materialy prawda?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Ktos tu pisal ze wapna w ciazy nie mozna brac?
A co ja mam brac, bo wczoraj dziewczyny pisaly ze heparyna kradnie wapn i jednej dziewczynie tak po ciazy sie sypia zeby, a miala zaleczone przed ciaza. Teraz ma kanalowke za kanalowka.
Ja biore duzo heparyny i teraz sie boje jak to przeczytalam.
Od wczoraj zaczelam pic wapno.
A i moze glupie pytanie... Ale wapno to wapn prawda?
A co ja mam brac, bo wczoraj dziewczyny pisaly ze heparyna kradnie wapn i jednej dziewczynie tak po ciazy sie sypia zeby, a miala zaleczone przed ciaza. Teraz ma kanalowke za kanalowka.
Ja pisałam o wapnieKtos tu pisal ze wapna w ciazy nie mozna brac?
Mój lekarz kategorycznie zabronił wapna w ciąży bo powoduje skurcze macicy a wiadomo do czego to prowadzi
Ja na twoim miejscu bym wapna nie piła! Lepiej wypij litr mleka codziennie albo skup się na dużej ilości serów białych i żółtych w diecie
ewelin86
Fanka BB :)
To są materiały na kocyk Powiem Ci TeQula, że z tego bedę miała kocyk+podzuszkę, lub kocyk + mały do wózka. Wyszło mi za materiały + przesyłke 72zł. A wypełnienie siostra ma zamówić ale coś koło 3zł tylko nie wiem czy z metra czy nie. A ja kupiłam kocyk o wiele drożej w smyku. Więc myślę, że się opłaca, bo tego materiału jest 1mx160cm
No to rzeczywiście cena fajna, tylko jeszcze trzeba umieć kocyk uszyć ja to problem z przyszyciem guzika mam nawetTo są materiały na kocyk Powiem Ci TeQula, że z tego bedę miała kocyk+podzuszkę, lub kocyk + mały do wózka. Wyszło mi za materiały + przesyłke 72zł. A wypełnienie siostra ma zamówić ale coś koło 3zł tylko nie wiem czy z metra czy nie. A ja kupiłam kocyk o wiele drożej w smyku. Więc myślę, że się opłaca, bo tego materiału jest 1mx160cm
reklama
G
Gość
Gość
Dzis jade do gina to podpytam.Strawbelka tez bym na Twoim miejscu nie piła wapna. Albo zadzwoń do lekarza i powiedz co i jak. A najlepiej pij mleko i jedz sery
Na drugim watku dziewczyny biora przy heparynie wapno.
No ale zapytam gina o to.
Wiecej nie dam rady jesc nabialu. Juz i tak duzo jem, a musze tez przeciez jesc inne rzeczy zeby dostarczyc roznych witamin.
Mam wrazenie ze moj zoladek z dnia na dzien sie kurczy i mniej moge jesc.