reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem o który post chodzi :-) nie ukrywam że Twoje słowa mnie zabolały ale zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum, emocje opadły i już jest dobrze :-)
Nie mam żalu, było minęło :-)
Ja też mam bardzo ciężki charakter i często po czasie do mnie dociera że mogłam komuś zrobić przykrość, a i hormony biorą nad nami w tym stanie górę także oficjalnie oświadczam że się nie gniewam, wybaczam i przeganiam Twoje wyrzuty sumienia :p
Dzięki za ten post, aż się popłakalam...jednak hormony robią z nami co chcą :-D

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app
A ja sie poryczalam jak pisalam Ci te przeprosiny, bo tak sie wstydze za siebie.
U mnie to nie wina hormonow, ja mam taki charakter, ze najpierw cos mowie bez zastanowienia, bo gore biora emocje, a jak potem rozum dochodzi do glosu, to sumienie nie daje spokoju i przepraszam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Ja tak mialam wczoraj...najgorszy bol w moim zyciu jak dotad...tak jakby migrena...balam sie wziac jakakolwiek tabletke. Wiem co czujesz i nie zazdroszcze...

A ja sie poryczalam jak pisalam Ci te przeprosiny, bo tak sie wstydze za siebie.
U mnie to nie wina hormonow, ja mam taki charakter, ze najpierw cos mowie bez zastanowienia, bo gore biora emocje, a jak potem rozum dochodzi do glosu, to sumienie nie daje spokoju i przepraszam.

No to sobie popłakałyśmy a teraz już koniec tematu :-D wszystko jest dobrze, następnym razem damy sobie po szlagu i nie będzie wyrzutów sumienia żadnych :p

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Mam to samo :( Dobrze mi się spało, bo ok 9 wstałam, ale zaraz mnie ból głowy zlapał i męczę się do tej pory :(

reklama
Do góry