reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem o który post chodzi :-) nie ukrywam że Twoje słowa mnie zabolały ale zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum, emocje opadły i już jest dobrze :-)
Nie mam żalu, było minęło :-)
Ja też mam bardzo ciężki charakter i często po czasie do mnie dociera że mogłam komuś zrobić przykrość, a i hormony biorą nad nami w tym stanie górę także oficjalnie oświadczam że się nie gniewam, wybaczam i przeganiam Twoje wyrzuty sumienia :p
Dzięki za ten post, aż się popłakalam...jednak hormony robią z nami co chcą :-D

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app
A ja sie poryczalam jak pisalam Ci te przeprosiny, bo tak sie wstydze za siebie.
U mnie to nie wina hormonow, ja mam taki charakter, ze najpierw cos mowie bez zastanowienia, bo gore biora emocje, a jak potem rozum dochodzi do glosu, to sumienie nie daje spokoju i przepraszam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Ja tak mialam wczoraj...najgorszy bol w moim zyciu jak dotad...tak jakby migrena...balam sie wziac jakakolwiek tabletke. Wiem co czujesz i nie zazdroszcze...

A ja sie poryczalam jak pisalam Ci te przeprosiny, bo tak sie wstydze za siebie.
U mnie to nie wina hormonow, ja mam taki charakter, ze najpierw cos mowie bez zastanowienia, bo gore biora emocje, a jak potem rozum dochodzi do glosu, to sumienie nie daje spokoju i przepraszam.

No to sobie popłakałyśmy a teraz już koniec tematu :-D wszystko jest dobrze, następnym razem damy sobie po szlagu i nie będzie wyrzutów sumienia żadnych :p

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Mam to samo :( Dobrze mi się spało, bo ok 9 wstałam, ale zaraz mnie ból głowy zlapał i męczę się do tej pory :(

reklama
Do góry