reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hey Dziewczyny.
Dziś ostatnie badania byłam zrobić. Za tydzień jeszcze zrobimy na paciorkowca i jestem gotowa.
Czasu coraz mniej.... w weekend ostatnie porządki. Mycie okien i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

reklama
Hey Dziewczyny.
Dziś ostatnie badania byłam zrobić. Za tydzień jeszcze zrobimy na paciorkowca i jestem gotowa.
Czasu coraz mniej.... w weekend ostatnie porządki. Mycie okien i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.
To jyz tuż tuż :) ale czas leci :) pewnie nie możesz się już doczekać kiedy zobaczysz maluszka :)

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Ja dobrze, sennie ale bez objawów bólowych :)
Pewnie wypij kawę, dobra,świeżo palona kawa w ciąży nie jest szkodliwa:)
A jak nie pomoże to apap popity szklaneczką coca coli :D serio, działa cuda :)

Tequila, musze to napisac, bo mnie sumienie meczy od jakiegos czasu.
Przepraszam Cie za jeden obrazliwy post i te przykre slowa ktore w nim napisalam. Napewno wiesz o ktory post chodzi.
Nie chcialam wracac do tematu, zeby Ci nie przypominac, ale sumienie mnie meczy.
Nie bede zwalac winy na hormony ciazowe, bo to moj charakterek sie ujawnil a nie hormony.
Zamiast sie ugryzc w jezyk to pisze co w danym momencie mysle, a potem mnie sumienie meczy i przepraszam.
Wiec PRZEPRASZAM CIE BARDZO, nie mialam prawa tak Cie osadzac!
Przepraszam Cie tu, a nie na privie, bo tu Cie obrazilam.

A apap mozna? Bo ja sie boje tabletek w ciazy.

Apap jest bezpieczny, tylko musisz pamiętać że ten zwykły, max w ciąży jest zakazany
I poważnie popij mała szklaneczka coli, Apap z kofeina działa cuda, nie wierzyłam jak mi lekarz mówił ale osobiście się przekonałam że miał rację :-)

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tequila, musze to napisac, bo mnie sumienie meczy od jakiegos czasu.
Przepraszam Cie za jeden obrazliwy post i te przykre slowa ktore w nim napisalam. Napewno wiesz o ktory post chodzi.
Nie chcialam wracac do tematu, zeby Ci nie przypominac, ale sumienie mnie meczy.
Nie bede zwalac winy na hormony ciazowe, bo to moj charakterek sie ujawnil a nie hormony.
Zamiast sie ugryzc w jezyk to pisze co w danym momencie mysle, a potem mnie sumienie meczy i przepraszam.
Wiec PRZEPRASZAM CIE BARDZO, nie mialam prawa tak Cie osadzac!
Przepraszam Cie tu, a nie na privie, bo tu Cie obrazilam.

Wiem o który post chodzi :-) nie ukrywam że Twoje słowa mnie zabolały ale zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum, emocje opadły i już jest dobrze :-)
Nie mam żalu, było minęło :-)
Ja też mam bardzo ciężki charakter i często po czasie do mnie dociera że mogłam komuś zrobić przykrość, a i hormony biorą nad nami w tym stanie górę także oficjalnie oświadczam że się nie gniewam, wybaczam i przeganiam Twoje wyrzuty sumienia :p
Dzięki za ten post, aż się popłakalam...jednak hormony robią z nami co chcą :-D

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry