reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hey Dziewczyny.
Dziś ostatnie badania byłam zrobić. Za tydzień jeszcze zrobimy na paciorkowca i jestem gotowa.
Czasu coraz mniej.... w weekend ostatnie porządki. Mycie okien i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

reklama
Hey Dziewczyny.
Dziś ostatnie badania byłam zrobić. Za tydzień jeszcze zrobimy na paciorkowca i jestem gotowa.
Czasu coraz mniej.... w weekend ostatnie porządki. Mycie okien i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.
To jyz tuż tuż :) ale czas leci :) pewnie nie możesz się już doczekać kiedy zobaczysz maluszka :)

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze sie dzis czujecie?
Mnie tak boli glowa ze jeszcze z lozka nie wyszlam.
Chyba zaraz zrobie sobie slaba kawe. Wiem wiem z kawa ostroznie, rzadko pije tylko jak boli glowa, bo po niej przechodzi.

Ja dobrze, sennie ale bez objawów bólowych :)
Pewnie wypij kawę, dobra,świeżo palona kawa w ciąży nie jest szkodliwa:)
A jak nie pomoże to apap popity szklaneczką coca coli :D serio, działa cuda :)

Tequila, musze to napisac, bo mnie sumienie meczy od jakiegos czasu.
Przepraszam Cie za jeden obrazliwy post i te przykre slowa ktore w nim napisalam. Napewno wiesz o ktory post chodzi.
Nie chcialam wracac do tematu, zeby Ci nie przypominac, ale sumienie mnie meczy.
Nie bede zwalac winy na hormony ciazowe, bo to moj charakterek sie ujawnil a nie hormony.
Zamiast sie ugryzc w jezyk to pisze co w danym momencie mysle, a potem mnie sumienie meczy i przepraszam.
Wiec PRZEPRASZAM CIE BARDZO, nie mialam prawa tak Cie osadzac!
Przepraszam Cie tu, a nie na privie, bo tu Cie obrazilam.

A apap mozna? Bo ja sie boje tabletek w ciazy.

Apap jest bezpieczny, tylko musisz pamiętać że ten zwykły, max w ciąży jest zakazany
I poważnie popij mała szklaneczka coli, Apap z kofeina działa cuda, nie wierzyłam jak mi lekarz mówił ale osobiście się przekonałam że miał rację :-)

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tequila, musze to napisac, bo mnie sumienie meczy od jakiegos czasu.
Przepraszam Cie za jeden obrazliwy post i te przykre slowa ktore w nim napisalam. Napewno wiesz o ktory post chodzi.
Nie chcialam wracac do tematu, zeby Ci nie przypominac, ale sumienie mnie meczy.
Nie bede zwalac winy na hormony ciazowe, bo to moj charakterek sie ujawnil a nie hormony.
Zamiast sie ugryzc w jezyk to pisze co w danym momencie mysle, a potem mnie sumienie meczy i przepraszam.
Wiec PRZEPRASZAM CIE BARDZO, nie mialam prawa tak Cie osadzac!
Przepraszam Cie tu, a nie na privie, bo tu Cie obrazilam.

Wiem o który post chodzi :-) nie ukrywam że Twoje słowa mnie zabolały ale zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum, emocje opadły i już jest dobrze :-)
Nie mam żalu, było minęło :-)
Ja też mam bardzo ciężki charakter i często po czasie do mnie dociera że mogłam komuś zrobić przykrość, a i hormony biorą nad nami w tym stanie górę także oficjalnie oświadczam że się nie gniewam, wybaczam i przeganiam Twoje wyrzuty sumienia :p
Dzięki za ten post, aż się popłakalam...jednak hormony robią z nami co chcą :-D

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry