G
Gość
Gość
Moze dlatego ze pisalam, ze w Bytomiu bede rodzic[emoji6]Eee, nie tak daleko ale myślałam że bliżej, coś mi po głowie Bytom chodził, nie wiem czemu
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze dlatego ze pisalam, ze w Bytomiu bede rodzic[emoji6]Eee, nie tak daleko ale myślałam że bliżej, coś mi po głowie Bytom chodził, nie wiem czemu
No i wszystko jasne, już myślałam że jest ze mną gorzej niż jest naprawdęMoze dlatego ze pisalam, ze w Bytomiu bede rodzic[emoji6]
To musze poszukac czy u mnie gdzies jest i czy mozna sie jeszcze zapisac.
Dokładnie , popieram też chodziłam do szkoły rodzenia i to co się dowiedziałam to moje polecam chodzićNo co ty, możesz chodzić sama, a z ćwiczeń zrezygnować, szkoła podzielona jest na wykłady i ćwiczenia a to że będziesz mieć cc niczego nie zmienia
To właśnie mylne podejście że w szkole rodzenia to się tylko uczy oddychać do porodu SN, a tam jest o karmieniu ,przewijania, kąpieli, pielęgnacji dziecka i matki po porodzie itd
Flandi, wszystko bedzie dobrze.Dzięki TeQuila, Natula, już mam stresa i pół nocy nie spałam prenatalne o 11:20, potem jeszcze wizyta u naszego gina prowadzącego. Za chwilę się zbieramy, bo pogoda jest jaka jest, a do Kato kawałek.
Kochana,wszystko jest dobrze!Dzięki TeQuila, Natula, już mam stresa i pół nocy nie spałam prenatalne o 11:20, potem jeszcze wizyta u naszego gina prowadzącego. Za chwilę się zbieramy, bo pogoda jest jaka jest, a do Kato kawałek.