reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spokojnie czekaj do wizyty:)a prenatalne wyjdą super!nie potrzebnie się stresujesz bo wszysko jest super! Fajnie że już wózek kupujecie, ja nie mogę się już doczekać przeprowadzki,pierwsze co zrobię to wyjme wózek z kartonu i będę cały dzień jeździć :p
Leżę bo poparzylam nogę olejem i boli przy każdym ruchu, strasznie spuchła, kostki nawet nie widać :( muszę ją odciążyć żeby być przez weekend mobilna :D

O matko faktycznie, przecież czytałam o tej Twojej nodze biednej - zaćmienie jakieś chyba ;) kuruj się! No wózek udało się upolować taki jak chciałam, mam tylko nadzieję, że na żywo będzie równie fajny jak na zdjęciach ;) My też czekamy na Twoją przeprowadzkę i zdjęcia :D

reklama
O matko faktycznie, przecież czytałam o tej Twojej nodze biednej - zaćmienie jakieś chyba ;) kuruj się! No wózek udało się upolować taki jak chciałam, mam tylko nadzieję, że na żywo będzie równie fajny jak na zdjęciach ;) My też czekamy na Twoją przeprowadzkę i zdjęcia :D
W końcu padło na bugaboo? Dobrze pamiętam? Ja też jakieś zaćmienia w tej ciąży mam także wybaczone :p skoro odbierasz osobiście to w razie gdyby było coś nie tak to poprostu nie zapłacisz ;-) czego oczywiście nie życzę :-)
Remont pełną parą także jest szansa że szybko się skończy, tylko czas oczekiwania na drzwi nas zaskoczył bo to aż 10 tygodni ale co tam, bez drzwi też się da mieszkać ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu padło na bugaboo? Dobrze pamiętam? Ja też jakieś zaćmienia w tej ciąży mam także wybaczone :p skoro odbierasz osobiście to w razie gdyby było coś nie tak to poprostu nie zapłacisz ;-) czego oczywiście nie życzę :-)
Remont pełną parą także jest szansa że szybko się skończy, tylko czas oczekiwania na drzwi nas zaskoczył bo to aż 10 tygodni ale co tam, bez drzwi też się da mieszkać ;-)

My jak sie wprowadzalismy kilka lat temu to tez nie mielismy dzrzwi i rolet. Mieszkamy na wyzszym parterze i drzwi z lazienki sa na wprost okna w kuchni.
No i jak sie szlismy kapac to zrobilismy drzwi do lazienki z pudla po lodowce, a rolete do kuchni z pudla po pralce[emoji12]
Przez tydzien musielismy tak mieszkac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

My jak sie wprowadzalismy kilka lat temu to tez nie mielismy dzrzwi i rolet. Mieszkamy na wyzszym parterze i drzwi z lazienki sa na wprost okna w kuchni.
No i jak sie szlismy kapac to zrobilismy drzwi do lazienki z pudla po lodowce, a rolete do kuchni z pudla po pralce[emoji12]
Przez tydzien musielismy tak mieszkac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi, nieźle :-) u mnie to nawet nie taki problem że sąsiedzi będą podglądać bo mamy rolety zewnętrzne także w razie czego intymność jest, problem polega na tym że mam trzy koty i jak rozłoże łóżeczko, wózek czy cokolwiek dla Alana to one będą w tym pierwsze a wolałabym tego uniknąć :p

Ja u koleżanki byłam :p a zaraz jadę się przejechać po mieście bo nudzi nam się w domu :D a tak serio to szwagierke jedziemy niedługo odwiezc

reklama
Do góry