reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Od razu po założeniu już go nie czułam i teraz jest ok, chociaz boję się np kichać i myślę ze przy korzystaniu z toalety tez będę miała stresa, zeby czasem nie wypadł, bo drugi raz tego nie chcę przechodzić. Dzis juz wychodzę, czekam na teścia, tesciowa gotuje mi obiad i maja mnie odwieźć do domu, w sumie dobrze bo niech razem ze mna przeżyją ten szok jak wejdziemy do mieszkania po ponad dwóch tygodniach mojej nieobecności , ciekawe jak ich synuś dom zapuścił;)
Martka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy się w ten piękny, słoneczny poranek :)
Ale się nawkurzałam wczoraj składając zamówienie, masakra :mad: ostatecznie udało mi się tuż po północy czyli teoretycznie po skończonej promocji i jeszcze dziś zamówiłam korzystając ze zniżki :D ale już ciuchów żadnych nie kupuje aż do porodu :p
U mnie dziś leżący dzień się zapowiada, oparzyłam sobie nogę olejem i mam tak spuchnieta że kostki nie widać, boli jak diabli, a jutro warsztaty także muszę być mobilna, ciekawe jakie buty założę na taką nogę :o
Miłego dnia dziewczynki :)

Ups...nie zazdroszcze. Mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie[emoji31]

Dziewczyny weszlam teraz na smyka i ceny tez pokazuja sie -50% nie wiem czy przedluzyli promocje czy system im nawalil.

A ja znow czekam na kuriera, zamowilam "dojarke" smoczki i oslonki.

Dzis sa u mnie warsztaty Mamo Tato i chyba nie pojdziemy bo maz ma pilna prace dzis i wroci pewnie o 20 jak wczoraj[emoji20]
Sama nie pojade bo autobusem nie dojade, a moje prawo jazdy sie kurzy juz kilka lat bo boje sie jezdzic autem[emoji15]

Ten ich system to się rządzi swoimi prawami :p
Działa jak chce :D
Pochwal się zakupami :)

Martka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]

Hehe takiego zdziwienia nie bylo :) aż nie moge uwierzyć ze dzisiaj śpię w swoim łóżku i nie będzie miliona pobudek :):):):)

W nagrodę w domu czekala na mnie część zamówionych w szpitalu ciuszków, body i kaftaniki teraz zamówilam

Załączniki

• WP_20160930_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20160930_003.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_003.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 67
  • WP_20160930_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 68
  • WP_20160930_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    38 KB · Wyświetleń: 70
  • wp_ss_20160928_0001.png
    wp_ss_20160928_0001.png
    125,7 KB · Wyświetleń: 74
  • wp_ss_20160928_0002.png
    wp_ss_20160928_0002.png
    92,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Cześć dziewczynki! Czy u Was też tak ciepło? Oby jak najdłużej tak zostało :)
Ja dziś na badania krwi jechałam przed poniedziałkową wizytą i oczywiście z problemami, bo u mnie lipa z żyłami straszna i ciężko pobrać, więc kłuli mnie i w końcu z dłoni udało się pobrać. A do tego odebrałam wyniki wymazu i mam jakieś drożdżaki :(((( nie mam żadnych objawów, więc się nie spodziewałam niczego a tu niestety :( zobaczymy co powie mi lekarz.. Miała któraś z Was to coś??

Do góry