lile
Fanka BB :)
o rety jak to czytam to chyba bede od polowy lezec na wszelki wypadek [emoji32]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]Od razu po założeniu już go nie czułam i teraz jest ok, chociaz boję się np kichać i myślę ze przy korzystaniu z toalety tez będę miała stresa, zeby czasem nie wypadł, bo drugi raz tego nie chcę przechodzić. Dzis juz wychodzę, czekam na teścia, tesciowa gotuje mi obiad i maja mnie odwieźć do domu, w sumie dobrze bo niech razem ze mna przeżyją ten szok jak wejdziemy do mieszkania po ponad dwóch tygodniach mojej nieobecności , ciekawe jak ich synuś dom zapuścił![]()
O matko, współczuję, ale pewnie teraz już będzie dobrze.Wlasnie mi założyła. Jeszcze nigdy nic mnie tak nie bolalo![]()
Ten ich system to się rządzi swoimi prawamiUps...nie zazdroszcze. Mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie[emoji31]
Dziewczyny weszlam teraz na smyka i ceny tez pokazuja sie -50% nie wiem czy przedluzyli promocje czy system im nawalil.
A ja znow czekam na kuriera, zamowilam "dojarke" smoczki i oslonki.
Dzis sa u mnie warsztaty Mamo Tato i chyba nie pojdziemy bo maz ma pilna prace dzis i wroci pewnie o 20 jak wczoraj[emoji20]
Sama nie pojade bo autobusem nie dojade, a moje prawo jazdy sie kurzy juz kilka lat bo boje sie jezdzic autem[emoji15]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe takiego zdziwienia nie byloMartka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom