lile
Fanka BB :)
o rety jak to czytam to chyba bede od polowy lezec na wszelki wypadek [emoji32]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]Od razu po założeniu już go nie czułam i teraz jest ok, chociaz boję się np kichać i myślę ze przy korzystaniu z toalety tez będę miała stresa, zeby czasem nie wypadł, bo drugi raz tego nie chcę przechodzić. Dzis juz wychodzę, czekam na teścia, tesciowa gotuje mi obiad i maja mnie odwieźć do domu, w sumie dobrze bo niech razem ze mna przeżyją ten szok jak wejdziemy do mieszkania po ponad dwóch tygodniach mojej nieobecności , ciekawe jak ich synuś dom zapuścił
O matko, współczuję, ale pewnie teraz już będzie dobrze.Wlasnie mi założyła. Jeszcze nigdy nic mnie tak nie bolalo
Ten ich system to się rządzi swoimi prawamiUps...nie zazdroszcze. Mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie[emoji31]
Dziewczyny weszlam teraz na smyka i ceny tez pokazuja sie -50% nie wiem czy przedluzyli promocje czy system im nawalil.
A ja znow czekam na kuriera, zamowilam "dojarke" smoczki i oslonki.
Dzis sa u mnie warsztaty Mamo Tato i chyba nie pojdziemy bo maz ma pilna prace dzis i wroci pewnie o 20 jak wczoraj[emoji20]
Sama nie pojade bo autobusem nie dojade, a moje prawo jazdy sie kurzy juz kilka lat bo boje sie jezdzic autem[emoji15]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe takiego zdziwienia nie bylo aż nie moge uwierzyć ze dzisiaj śpię w swoim łóżku i nie będzie miliona pobudekMartka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom