reklama
katharina203
Fanka BB :)
Rzeczywiscie bardzo ladny...twoje malenstwo bedzie w nim slodko wygladalo...
Tak myślałam, ze ciężko bedzie znaleźć w aptece ten krążek, po obdzwonieniu z 8 aptek w końcu znalazłam stronę, która wyświetla gdzie mozna go dostać, koszt 169 zl mam nadzieję, ze sie nie okaże ze jest tego wiele różnych odmian i ze jak podaje ze pessar dla ciężarnych nr 2 to bedzie ok
G
Gość
Gość
Szkoda ze nie mozesz u gina tego zalatwic albo w szpitalu, tylko sama musisz kupowac.Tak myślałam, ze ciężko bedzie znaleźć w aptece ten krążek, po obdzwonieniu z 8 aptek w końcu znalazłam stronę, która wyświetla gdzie mozna go dostać, koszt 169 zl mam nadzieję, ze sie nie okaże ze jest tego wiele różnych odmian i ze jak podaje ze pessar dla ciężarnych nr 2 to bedzie ok
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety szpital nie posiada na stanie, tutaj nawet espumisanu nie ma , a co dopiero taki krążekSzkoda ze nie mozesz u gina tego zalatwic albo w szpitalu, tylko sama musisz kupowac.
Najlepsze jak koleżankę wykańczała zgaga, to było po 21 wieczorem, pyta pielęgniarkę czy mogą jej coś dać, bo juz nie daje rady, na co ona zeby zadzwoniła po kogoś z rodziny, zeby jej dowiózł bo oni nic nie mają
G
Gość
Gość
A ja jakos bym nie poszla do prywatnego szpitala rodzic, balabym sie.prawda jest taka, ze jedyna opcja na naprawde wygodny szpital to prywatny.. ale ceny .. patrzylam na opcje z porodami, masakra. 10 tys trzeba wyłożyć
Ja mam szpital moze wygladem jak za czadow PRLu, ale czuje sie w nim bezpieczna. W prywatnym szpitalu nie jest tak do konca bezpiecznie, bo jak cos dzieje sie z dzieckiem to i tak wzywaja katetke i przewoza dziecko do lepszego szpitala. Do szpitala w ktorym bede rodzic, podobno przywoza najgorsze przypadki. Maja bardzo dobre zaplecze neonatologiczne.
Podobno robia tam operacje rozszczepu kregoslupa u dzieci jeszcze w lonie matki.
reklama
G
Gość
Gość
Kurcze, mam cykora, bo mnie brzuch zaczal bolec teraz jak na okres. To normalne? Czy to objaw czegos zlego???