reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak myślałam, ze ciężko bedzie znaleźć w aptece ten krążek, po obdzwonieniu z 8 aptek w końcu znalazłam stronę, która wyświetla gdzie mozna go dostać, koszt 169 zl mam nadzieję, ze sie nie okaże ze jest tego wiele różnych odmian i ze jak podaje ze pessar dla ciężarnych nr 2 to bedzie ok :)

Tak myślałam, ze ciężko bedzie znaleźć w aptece ten krążek, po obdzwonieniu z 8 aptek w końcu znalazłam stronę, która wyświetla gdzie mozna go dostać, koszt 169 zl mam nadzieję, ze sie nie okaże ze jest tego wiele różnych odmian i ze jak podaje ze pessar dla ciężarnych nr 2 to bedzie ok :)
Szkoda ze nie mozesz u gina tego zalatwic albo w szpitalu, tylko sama musisz kupowac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepsze jak koleżankę wykańczała zgaga, to było po 21 wieczorem, pyta pielęgniarkę czy mogą jej coś dać, bo juz nie daje rady, na co ona zeby zadzwoniła po kogoś z rodziny, zeby jej dowiózł bo oni nic nie mają:)

prawda jest taka, ze jedyna opcja na naprawde wygodny szpital to prywatny.. ale ceny :o.. patrzylam na opcje z porodami, masakra. 10 tys trzeba wyłożyć :(

prawda jest taka, ze jedyna opcja na naprawde wygodny szpital to prywatny.. ale ceny :o.. patrzylam na opcje z porodami, masakra. 10 tys trzeba wyłożyć :(
A ja jakos bym nie poszla do prywatnego szpitala rodzic, balabym sie.
Ja mam szpital moze wygladem jak za czadow PRLu, ale czuje sie w nim bezpieczna. W prywatnym szpitalu nie jest tak do konca bezpiecznie, bo jak cos dzieje sie z dzieckiem to i tak wzywaja katetke i przewoza dziecko do lepszego szpitala. Do szpitala w ktorym bede rodzic, podobno przywoza najgorsze przypadki. Maja bardzo dobre zaplecze neonatologiczne.
Podobno robia tam operacje rozszczepu kregoslupa u dzieci jeszcze w lonie matki.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry