reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka, korzystam z tel. i zawsze wyswietla mi sie ostatnie dodane zdjecie z kazdego watku. Od wczoraj co wejde na forum to widze Twoje szpitalne danie i okropne to jest, wyglada jakby ktos puscil pawia, ble.
Mam nadzieje ze jednorazowo dostalas taki syf.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Motylku - ja kupowałam w rossmanie :-)

Katharina - a musisz je pić? To jest mocno skoncentrowany beta karoten, w połączeniu z tłuszczem jest przetwarzany na witaminę A, jej nadmiar w ciąży jest teratogenny. Dodatkowo, zbyt duża ilość karotenu obciąża wątrobę. Może lepiej jabłkowo-marchewkowe? Wiadomo, marchewkowy raz na tydzien tez krzywdy nie zrobi ;-)
Matko nie wiedzialam...czy pijac przez 2 tyg moglam bardzo zaszkodzic plodowi?

Martka, korzystam z tel. i zawsze wyswietla mi sie ostatnie dodane zdjecie z kazdego watku. Od wczoraj co wejde na forum to widze Twoje szpitalne danie i okropne to jest, wyglada jakby ktos puscil pawia, ble.
Mam nadzieje ze jednorazowo dostalas taki syf.

Haha to bylo danie z zeszłego tygodnia, wczoraj dostałam duzo gorsze, Cos ala tamto tylko zamiast makaronu ryż , kiedys moj pies dostawał cos lepszego, nie tknęłam tego bo myslalam ze na sam widok puszczę pawia

Haha to bylo danie z zeszłego tygodnia, wczoraj dostałam duzo gorsze, Cos ala tamto tylko zamiast makaronu ryż , kiedys moj pies dostawał cos lepszego, nie tknęłam tego bo myslalam ze na sam widok puszczę pawia
To w wiezieniach dostaja lepsze jedzenie.
A kobieta w ciazy taki syf!
Na sniadanie pewnie masz chleb z maslem, a od swieta dzem lub miod.

reklama
Do góry