reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka, korzystam z tel. i zawsze wyswietla mi sie ostatnie dodane zdjecie z kazdego watku. Od wczoraj co wejde na forum to widze Twoje szpitalne danie i okropne to jest, wyglada jakby ktos puscil pawia, ble.
Mam nadzieje ze jednorazowo dostalas taki syf.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Motylku - ja kupowałam w rossmanie :-)

Katharina - a musisz je pić? To jest mocno skoncentrowany beta karoten, w połączeniu z tłuszczem jest przetwarzany na witaminę A, jej nadmiar w ciąży jest teratogenny. Dodatkowo, zbyt duża ilość karotenu obciąża wątrobę. Może lepiej jabłkowo-marchewkowe? Wiadomo, marchewkowy raz na tydzien tez krzywdy nie zrobi ;-)
Matko nie wiedzialam...czy pijac przez 2 tyg moglam bardzo zaszkodzic plodowi?

Martka, korzystam z tel. i zawsze wyswietla mi sie ostatnie dodane zdjecie z kazdego watku. Od wczoraj co wejde na forum to widze Twoje szpitalne danie i okropne to jest, wyglada jakby ktos puscil pawia, ble.
Mam nadzieje ze jednorazowo dostalas taki syf.

Haha to bylo danie z zeszłego tygodnia, wczoraj dostałam duzo gorsze, Cos ala tamto tylko zamiast makaronu ryż , kiedys moj pies dostawał cos lepszego, nie tknęłam tego bo myslalam ze na sam widok puszczę pawia

Haha to bylo danie z zeszłego tygodnia, wczoraj dostałam duzo gorsze, Cos ala tamto tylko zamiast makaronu ryż , kiedys moj pies dostawał cos lepszego, nie tknęłam tego bo myslalam ze na sam widok puszczę pawia
To w wiezieniach dostaja lepsze jedzenie.
A kobieta w ciazy taki syf!
Na sniadanie pewnie masz chleb z maslem, a od swieta dzem lub miod.

reklama
Do góry