reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Różyczka - ale Ty masz co w tym brzuchu nosić!!! Duże te Twoje chłopaki!!!
Ja się tych naszych schodów boję, że się kiedyś po nich zjedzie!

Różyczko my jesteśmy po pierwszym zakupie - mamy kupioną paczkę Pampersów i chusteczek. Poza tym nic. Twoje chłopkaki to wielkoludy. Moje dziewczyny w 22tc ważyły po 500gr.

Misia a Twoja córa ile waży?
Dobrze, niech chłopaki rosną - mają być duże i zdrowe - i do 38tc w brzusiu u mamusi :)
A my dzisiaj zaszaleliśmy i kupiliśmy z 10 ubranek :))) w 5 10 15 przeceny są....i nie mogłam się powstrzymać :)

Hej,
rozdanie to bylo chyba pazdziernikowe Ja testowalam 1 listopada ( oczywiscie za wczesnie niz mi kazali ale testy z ebaya przyszly). Pamietam, ze napisalam do siostry ( zapoomnialam ze to 1.11 bo w Uk to normalny dzien pracy ) i sie siostra nad grobami splakala za szczescia. Ale najwazniejsze ze szczesliwe dla kazdej z nas :).

co do wyprawkie to ja nawet nie mam szans poszalec, jako ze u mnie wsrod znajomych jako ostatnia doczekalam sie bobasa mam wiele propzycji odkupienia lub dostania rzeczy. I nie widze powodu czemu nie skorzystac jak wiem z jakiego domu pochodza te rzeczy. Takze nowe kupuje tylko lozeczko z materacam i wozek. Juz mam zaoferowane fotelik samochodowy, bujaczek, mate edukacyjna, koszyk mojzesza,wannienke itd. Oczywiscie juz kupilam on line kilka drobiazgow jak reczniczki, chuste do noszenia dziecka, laktator itp. Kupuje wczesniej bo czasami mozna trafic na dobre promocje na amazonie lub ebay. Jako ze przed zajsciem w ciaze mielismy serie pechowych wydarzen , ktore nadszarpnely nas finansowo wole skorzystac z oferty kolezanek i zaoszczedzone pienieadze przeznaczyc na dluzszy pobyt na macierzynskiem ( koncowka bezplatna ) i dluzej zostac w domu z dzieckiem.
a ja nie wiem jaka duza moja corcia, tylko dluga na 23 cm. I zaczelam miec straszne krwotoki z nosa w ostatnim tygodniu, mam nadzieje ze spowodowane jest to przeziebieniem a nie cisnieniem. Jak podskoczylo mki cisnienie to nici z mojego wyjazdu do Polski w kwietniu a tak bardzo chcialam sie jeszcze z rodzinka zobaczyc.

No tak! Nasze rozdanie były październikowe - ale testowania listopadowe :-)
Niestety, ja próbowałam zrobić zakupy w amazonie i nie chcieli mi przesłać do Polski :-( Trzcinko - nie znasz kogoś, kto dorabia robiąc zakupy w GB i przesyłając do Polski? Kiedyś miałam taką Panią z USA, obkupowałam wówczas moją córkę w fajne ubranka, ale nie znam nikogo w GB. Ja mam niestety tzw. *******ca - potrafię sobie coś upatrzyć i wtedy nic innego mi się nie podoba. Tak mam z serią fishera Woodsy friends niedostępną w Polsce. Pewnie gdzieś to leczą, ale póki co i tak nie wolno mi wychodzić z domu :-)
U nas nie podawali całkowitego wymiaru dziecka, kolejny raz dowiadywałam się tylko, jaka jest waga.

Ja jestem z rozdania grudniowego i powiem Wam, że wtedy też wszystkim dziewczynom się udało. Ja dostałam najpiękniejszy prezent na gwiazdkę i moje urodziny. Testowałam chyba jako ostatnia, ale się udało :-)
No to będziemy miały trochę urodzeń w 2013r.

reklama
Witajcie kobietki :-)

Marcysiowa, Madzialenak i Misia dziękuje za zaproszenie :-)

no więc melduje się ja i moje dwa bąbelki :-)

Misia ja teraz mieszkam w PL ale mój M w UK, teraz przyjedzie na Wielkanoc - tydzień przed planuje, gdybyś potrzebowała coś kupić na angielski adres to nie ma kłopotu mogę podać nasz, on dowiezie, a jak przyjedzie to mogę Ci odesłać :-)

jeszcze nie tak dawno marzyłam o tym, aby do Was dołączyć - marzenia się spełniają :-)

miłego dnia dla wszyskich!

Ostatnia edycja:
Do góry