reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, mój M nie chce nic kupować dla dziecka. Boi się że zapeszymy. Mówi, ze jak się dzidzia urodzi to on pojedzie i kupi. Kurczę, a w weekend w h&m jest 20% na ubrania dziecięce. Moja córa się szykuje. Tak bym chciała takiego misia tam kupić albo śliczne bodziaki i spodenki widziałam dla dziewczynek bez różu. I czapeczki.....
Link do: Kombinezon pluszowy

a tu są wszystkie rzeczy:
Link do: Nowości z kolekcji dziecięcej – ubranka dla niemowląt
Witaj w klubie.
Ja sie dzis do meza nie odzywam z tego powodu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mąż i moi rodzice cały czas zabraniali mi kupować, zeby nie zapeszyć, ja do pewnego momentu też nie chciałam, nie dlatego ze wierzę w jakies przesądy, ale po prostu nie chciałam, a później nie pytając nikogo o zdanie po prostu zaczęłam kupować. Co prawda nie szaleję, bo dopiero dwa razy coś w smyku, dwa razy na szmatach i coś tam w pracy tez ktos przyniósł. Jak sie okazało M teraz się śmieje i ogląda jak cos przynoszę, a moja mama sama juz dwa razy coś kupiła jak im wytłumaczyłam, ze później nie bede miała tyle kasy żeby za jednym razem wszystko sobie kupić, a poza tym trzeba też to poprac, poprasować, na to potrzeba czasu.

U mnie mąż i moi rodzice cały czas zabraniali mi kupować, zeby nie zapeszyć, ja do pewnego momentu też nie chciałam, nie dlatego ze wierzę w jakies przesądy, ale po prostu nie chciałam, a później nie pytając nikogo o zdanie po prostu zaczęłam kupować. Co prawda nie szaleję, bo dopiero dwa razy coś w smyku, dwa razy na szmatach i coś tam w pracy tez ktos przyniósł. Jak sie okazało M teraz się śmieje i ogląda jak cos przynoszę, a moja mama sama juz dwa razy coś kupiła jak im wytłumaczyłam, ze później nie bede miała tyle kasy żeby za jednym razem wszystko sobie kupić, a poza tym trzeba też to poprac, poprasować, na to potrzeba czasu.
Ja dostalam pozwolenie na zakupy od 1 pazdziernika[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mój M nie chce nic kupować dla dziecka. Boi się że zapeszymy. Mówi, ze jak się dzidzia urodzi to on pojedzie i kupi. Kurczę, a w weekend w h&m jest 20% na ubrania dziecięce. Moja córa się szykuje. Tak bym chciała takiego misia tam kupić albo śliczne bodziaki i spodenki widziałam dla dziewczynek bez różu. I czapeczki.....
Link do: Kombinezon pluszowy

a tu są wszystkie rzeczy:
Link do: Nowości z kolekcji dziecięcej – ubranka dla niemowląt
Cudne!
Ja na mojego mam sposób jak na coś się nie chce zgodzić że mówię że kobiecie w ciąży się nie odmawia i że teraz się nie mogę denerwować i zawsze wychodzi na moje :pspróbuj, może też podziała :D
Ja na szczęście nie muszę przekonywać męża do zakupów dla młodego , jak coś chce to zawsze się zgadza :D

reklama
Do góry