reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fajny pomysl, zeby front zostawic wolny[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę, po pierwsze będę miała wgląd do młodego nie będę musiała z łóżka wstawać i patrzeć czy wszysko ok a po drugie będzie miał więcej światła i powietrza bo łóżeczko będzie stało po przeciwnej stronie okna

A ja leze jeszcze w lozku, nasluchalam sie o tych szyjkach i od jakiegos czasu wiecej leze niz chodze.

Ja zauważyłam że jak więcej się ruszam to lepiej się czuję, od wyjazdu nad morze nie leżę plackiem całymi dniami tylko chodzę dużo i nic mnie nie boli, nic się nie dzieje, a jak leżałam to codziennie bolał mnie brzuch

Ja zauważyłam że jak więcej się ruszam to lepiej się czuję, od wyjazdu nad morze nie leżę plackiem całymi dniami tylko chodzę dużo i nic mnie nie boli, nic się nie dzieje, a jak leżałam to codziennie bolał mnie brzuch
Ja mam wlasnie odwrotnie, jak pojechalam ostatnio na szmaty i troche pochodzilam, to potem mnie bolal brzuch.
Teraz na maxa sie oszczedzam, bo mnie jeszcze gin nastraszyl ze teraz najgorszy okres jest i szyjka moze sie skracac.
Mialam duzo zabiegow przez szyjke, a to ponoc tez moze byc przyczyna niewydolnosci szyjki i moze sie skracac.

Ja jestem strachliwa i wole dmuchac na zimne[emoji6]

A mi jak co rano asystuje w łóżku ona ;) Ale też już wstaję bo dzieciaki głodne [emoji41] Miłego dzionka!

1472802561-3jyj31.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a jak to jest z tym lezeniem na lewym boku?
Wiem ze w nocy trzeba spac na lewym, ale mozna sie np. na pol godziny przekrecic na plecy, albo prawy bok? Czy to bezwzglednie zakazane. I to samo w dzien, czy jak ogladam np telewizje to moge lezec na plecach czy tez musze na lewym boku???

reklama
Martini i jak zakladanie pessara? Jakie odczucia, zalecenia?
Nie powiem, ze moglabym miec to jeszcze raz. Okropnie nieprzyjemne i niekomfortowe, dziewczyny pisza ze nie boli - hmmm nie wiem moze sa rozne wielkosci czy cos. Ja tego jakos wspaniale nie wspominam i wczoraj bylam z lekka dobita bo nawet zaczelam do lekarza stekac ze ja chyba przy porodzie umre. Osmial sie z tego ze nie umre ,ale bedzie z 5x gorzej ;) ogolem zadnego dyskomfortu nie czuje ani nic. Za tydz w czwartek mam kontrole czy dobrze siedzi , bo przez tydz bedzie sie ukladal. Wiec pewnie wizyta znowu nieprzyjemna :(

Do góry