reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jaką wanienke kupujecie? Ja myślę o takiej komodzie kąpielowej albo jakiejś wanience na stojaku, na początku chciałam wiaderko do kąpieli ale ostatecznie zrezygnowałam z niego na rzecz tradycyjnej wanienki

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam wanienki jedna taka malutka z ikei druga już na większe dziecko. Tez myślę co zrobić żeby nie myc na podłodze bo przewijala nie zmieszcze chyba ze będzie stał tylko na kąpiel. A do tej malutkiej nie ma dedykowanych stojaków a te stojaki to tez takie dziwne nie stabilne

reklama
Nie da rady hahah mi dogodzić ale jakbym mogła chcieć jaki chce to
Do 80 cm
Obok siebie
Do 20 kg
W miarę duże gondole twarde
Spacerówki regulowane oparcia
Najlepiej możliwość w spacerkwie przodem i tylem do mamusi
Możliwość montażu maxi cosi
Pompowane koła
Hmm, nie ma takich :p haha

Ja dostałam wanienki jedna taka malutka z ikei druga już na większe dziecko. Tez myślę co zrobić żeby nie myc na podłodze bo przewijala nie zmieszcze chyba ze będzie stał tylko na kąpiel. A do tej malutkiej nie ma dedykowanych stojaków a te stojaki to tez takie dziwne nie stabilne
Jak kupowałam wózek to spodobała mi się jedna ale za cholere nie umiem sobie nazwy firmy przypomnieć żeby sprawdzić opinie na necie, była w bardzo ładnym kształcie, na stojaku, z odpływem i atestem za jakieś 240 zł ale pustkę w głowie mam i dupa ;-)

Dziewczyny a jaką wanienke kupujecie? Ja myślę o takiej komodzie kąpielowej albo jakiejś wanience na stojaku, na początku chciałam wiaderko do kąpieli ale ostatecznie zrezygnowałam z niego na rzecz tradycyjnej wanienki

Ja kupilam tez zwykla, poczatkowa zastanawialam sie nad stojakiem ale w sumie niebardzo mi to odpowiadalo, wiec od kogos mam dostac taki stolik wiekszy i na tym bede ustawiac. Ogladalam tez takie komody niby full wypas , ale sobie mysle zagrace sie do kwadratu juz :)

Jak kupowałam wózek to spodobała mi się jedna ale za cholere nie umiem sobie nazwy firmy przypomnieć żeby sprawdzić opinie na necie, była w bardzo ładnym kształcie, na stojaku, z odpływem i atestem za jakieś 240 zł ale pustkę w głowie mam i dupa ;-)

To faktycznie niedroga.... ja ta ktora ogladalam byla cos niewiele mniej niz 400 albo ciut wiecej nawet.

Ja kupilam tez zwykla, poczatkowa zastanawialam sie nad stojakiem ale w sumie niebardzo mi to odpowiadalo, wiec od kogos mam dostac taki stolik wiekszy i na tym bede ustawiac. Ogladalam tez takie komody niby full wypas , ale sobie mysle zagrace sie do kwadratu juz :)
No trochę miejsca zajmują ale w sumie wszystko pod ręką, wygodnie i wanienka i przewijak i akcesoria, na koleczkach więc wszędzie można przestawić, sama nie wiem :-/

A gdzie będziesz kąpać?

Chyba bede stawiac wanienke w pokoju na lozku.
Kupuje komode z przewijakiem, wiec malego szybko wykapie i poloze na przewijak i reszta zabawy juz na przewijaku.
Wstawie fote tej komody, moze Ci spasuje, choc wiem ze Ty juz zdecydowana jestes na ta z ikei[emoji6]

Nie mam miejsca w mieszkaniu zeby powstawiac wszystkie rzeczy, wiec musze jakos inaczej wszystko zaplanowac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry