G
reklama
Łóżko wodne będziecie miećChyba bede stawiac wanienke w pokoju na lozku.
Kupuje komode z przewijakiem, wiec malego szybko wykapie i poloze na przewijak i reszta zabawy juz na przewijaku.
Wstawie fote tej komody, moze Ci spasuje, choc wiem ze Ty juz zdecydowana jestes na ta z ikei[emoji6]
Nie mam miejsca w mieszkaniu zeby powstawiac wszystkie rzeczy, wiec musze jakos inaczej wszystko zaplanowac[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna! Prosta a funkcjonalna, extra, jaka cena? Trzeba dokupić do niej taki miękki przewijak tak na górę?
MartiniM
Fanka BB :)
Wiem o czym mowisz tez to ogladalam... i faktycznie cos w cenie w ktorej piszesz - cos mi sie pokreciloAle to była tylko wanienka ze stojakiem, komody kąpielowe jak oglądałam to ok 500 zł tylko tak jak mówisz, kupę miejsca zajmują
MartiniM
Bardzo fajna. Tez sie zastanawialam poczatkowo nad taka, ale uznalam ze chcialabym miec troche tez miejsca na komodzie, zeby cos poukladac nie raz czy cos, wiec przewijak kupilam osobno
No ja w zasadzie też tylko jako wanienka tyle że od razu można ubrać dziecko na przewijaku a nie przenosić ale chyba stojak na wanienke będzie lepszy bo złożony niewiele miejsca zajmować będzie, wanienke gdzieś wcisnąć się uda i wsio a to będzie stać cały czasWiem o czym mowisz tez to ogladalam... i faktycznie cos w cenie w ktorej piszesz - cos mi sie pokreciloale doszlam do wniosku ze mi to miejsce bedzie zastapywac tylko, wanienke to wschowam w lazience, stolik wsune pod stol i w sumie bez wiekszej graciarni, ale wiadomo zalezy tez ile kto m miejsca itp.
G
Gość
Gość
Cena, 650 zl. Kolekcja nazywa sie "Milk"Śliczna! Prosta a funkcjonalna, extra, jaka cena? Trzeba dokupić do niej taki miękki przewijak tak na górę?
Materacyk trzeba dokupic osobno, ale nawet nie patrzylam czy maja w voxie, czy mozna z innej firmy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz taki na łóżeczko? Czy do położenia gdzieś na stół?Bardzo fajna. Tez sie zastanawialam poczatkowo nad taka, ale uznalam ze chcialabym miec troche tez miejsca na komodzie, zeby cos poukladac nie raz czy cos, wiec przewijak kupilam osobno![]()
MartiniM
No wlasnie i ja taka droga tez doszlam do tego , ze dam sobie spokoj bo wszystko inne moge uprzatnac a tu jednak taki dodatkowy mebel... Moze gdybym mieszkala w domu to pewnie bym sie na to skusila, a tak to...No ja w zasadzie też tylko jako wanienka tyle że od razu można ubrać dziecko na przewijaku a nie przenosić ale chyba stojak na wanienke będzie lepszy bo złożony niewiele miejsca zajmować będzie, wanienke gdzieś wcisnąć się uda i wsio a to będzie stać cały czas
reklama
MartiniM
Na łóżeczkoMasz taki na łóżeczko? Czy do położenia gdzieś na stół?