reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

1472410871037.jpg

Komoda z Voxa

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472410871037.jpg
    1472410871037.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Chyba bede stawiac wanienke w pokoju na lozku.
Kupuje komode z przewijakiem, wiec malego szybko wykapie i poloze na przewijak i reszta zabawy juz na przewijaku.
Wstawie fote tej komody, moze Ci spasuje, choc wiem ze Ty juz zdecydowana jestes na ta z ikei[emoji6]

Nie mam miejsca w mieszkaniu zeby powstawiac wszystkie rzeczy, wiec musze jakos inaczej wszystko zaplanowac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Łóżko wodne będziecie mieć :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to była tylko wanienka ze stojakiem, komody kąpielowe jak oglądałam to ok 500 zł tylko tak jak mówisz, kupę miejsca zajmują

Wiem o czym mowisz tez to ogladalam... i faktycznie cos w cenie w ktorej piszesz - cos mi sie pokrecilo ;) ale doszlam do wniosku ze mi to miejsce bedzie zastapywac tylko, wanienke to wschowam w lazience, stolik wsune pod stol i w sumie bez wiekszej graciarni, ale wiadomo zalezy tez ile kto m miejsca itp.

Wiem o czym mowisz tez to ogladalam... i faktycznie cos w cenie w ktorej piszesz - cos mi sie pokrecilo ;) ale doszlam do wniosku ze mi to miejsce bedzie zastapywac tylko, wanienke to wschowam w lazience, stolik wsune pod stol i w sumie bez wiekszej graciarni, ale wiadomo zalezy tez ile kto m miejsca itp.
No ja w zasadzie też tylko jako wanienka tyle że od razu można ubrać dziecko na przewijaku a nie przenosić ale chyba stojak na wanienke będzie lepszy bo złożony niewiele miejsca zajmować będzie, wanienke gdzieś wcisnąć się uda i wsio a to będzie stać cały czas

No ja w zasadzie też tylko jako wanienka tyle że od razu można ubrać dziecko na przewijaku a nie przenosić ale chyba stojak na wanienke będzie lepszy bo złożony niewiele miejsca zajmować będzie, wanienke gdzieś wcisnąć się uda i wsio a to będzie stać cały czas

No wlasnie i ja taka droga tez doszlam do tego , ze dam sobie spokoj bo wszystko inne moge uprzatnac a tu jednak taki dodatkowy mebel... Moze gdybym mieszkala w domu to pewnie bym sie na to skusila, a tak to... :)

reklama
Do góry