MartiniM
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale.fajne rzeczy kupilas ! A wózek mega! Ja nadal myślę co wybrać. ..i nie wiem...nie ma wozka który spełnił by moje oczekiwania
Wybredna jesteśAle.fajne rzeczy kupilas ! A wózek mega! Ja nadal myślę co wybrać. ..i nie wiem...nie ma wozka który spełnił by moje oczekiwania
Na mnie on czekał 2 mscAle.fajne rzeczy kupilas ! A wózek mega! Ja nadal myślę co wybrać. ..i nie wiem...nie ma wozka który spełnił by moje oczekiwania
Nie da rady hahah mi dogodzić ale jakbym mogła chcieć jaki chce toWybredna jesteśjakie masz oczekiwania, opowiadaj, może wspólnymi siłami coś się uda dopasować
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tequila, ja kupuje najzwyklejsza, bez stojaka.Dziewczyny a jaką wanienke kupujecie? Ja myślę o takiej komodzie kąpielowej albo jakiejś wanience na stojaku, na początku chciałam wiaderko do kąpieli ale ostatecznie zrezygnowałam z niego na rzecz tradycyjnej wanienki
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom