ewelin86
Fanka BB :)
Teraz nie bo tydz byłam i było 510gA wagę określił?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz nie bo tydz byłam i było 510gA wagę określił?
Mi na tych "normalnych" wizytach juz nie mowi ani o kg ani cm, mowi ze lepiej sprwdzac na precyzyjnym sprzecie - szkoda no ale co sie zrobiTeraz nie bo tydz byłam i było 510g
Natula super, ciesze sie bardzo prowadzisz ciaze u Szamatowicza??A dobrze się czuje U mnie leci 10tc, termin mam na 28 marca
Nie. Do Białegostoku mam 600km Ciążę prowadzę u siebie. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę jechać do Zielonej Góry bo tu u nas nie ma takiej pracowni. Dziewczyny czy to badanie jest płatne?Natula super, ciesze sie bardzo prowadzisz ciaze u Szamatowicza??
Zrob suwaczek ciazowy
Wiesz ja miałam skierowanie i na NFZ było. Wiem ze u mnie prywatnie 250zlNie. Do Białegostoku mam 600km Ciążę prowadzę u siebie. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę jechać do Zielonej Góry bo tu u nas nie ma takiej pracowni. Dziewczyny czy to badanie jest płatne?
Ja tez miałam skierowanie od swojej lekarki i robilam bezplatnieNie. Do Białegostoku mam 600km Ciążę prowadzę u siebie. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę jechać do Zielonej Góry bo tu u nas nie ma takiej pracowni. Dziewczyny czy to badanie jest płatne?
Nooo Teraz to bedzie miesiąc jak nic Ale do tej pory dawałam rade to i teraz damEwelin to sie teraz na czekasz na wizyte