reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka wykresl juz Madzionge :p
Ja dzisiaj tez wysprzatalam mieszkanie bo juz nie moglam patrzec na te klaczki na podlodze - lepiej mi sie nawet odpoczywa w czystym domku, ale umeczylam sie troche...mam chec na jakis soczek jablkowy ale poki co narazie nie mam sily po niego isc :)

I ja się melduje :) wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało :) juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy :)
No i żelazo mam brać codziennie :p

I ja się melduje :) wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało :) juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy :)
No i żelazo mam brać codziennie :p
To super ze wszystko ok ;)
Tez biore od 3 tyg Chela Ferr :)

A ty miałaś prenatalne? Co tak szybciutko? Duża dziewczynka już z córci :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.

reklama
Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.
Ja byłam tez na takim badaniu w 22 tc i prywatnie , badanie trwalo chyba 15 min - tez byly dokladne pomiary wszystkiego itd, wiec tez mi sie wydaje ze do rzeczy i bez zbednego gadania , chociaz inne dziewczyny zdawaly mi sie ze siedzialy cala wiecznosc ;)

Do góry