reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka wykresl juz Madzionge :p
Ja dzisiaj tez wysprzatalam mieszkanie bo juz nie moglam patrzec na te klaczki na podlodze - lepiej mi sie nawet odpoczywa w czystym domku, ale umeczylam sie troche...mam chec na jakis soczek jablkowy ale poki co narazie nie mam sily po niego isc :)

I ja się melduje :) wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało :) juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy :)
No i żelazo mam brać codziennie :p

I ja się melduje :) wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało :) juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy :)
No i żelazo mam brać codziennie :p
To super ze wszystko ok ;)
Tez biore od 3 tyg Chela Ferr :)

A ty miałaś prenatalne? Co tak szybciutko? Duża dziewczynka już z córci :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.

reklama
Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.
Ja byłam tez na takim badaniu w 22 tc i prywatnie , badanie trwalo chyba 15 min - tez byly dokladne pomiary wszystkiego itd, wiec tez mi sie wydaje ze do rzeczy i bez zbednego gadania , chociaz inne dziewczyny zdawaly mi sie ze siedzialy cala wiecznosc ;)

Do góry