reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Pisanka wykresl juz Madzionge
Ja dzisiaj tez wysprzatalam mieszkanie bo juz nie moglam patrzec na te klaczki na podlodze - lepiej mi sie nawet odpoczywa w czystym domku, ale umeczylam sie troche...mam chec na jakis soczek jablkowy ale poki co narazie nie mam sily po niego isc
Ja dzisiaj tez wysprzatalam mieszkanie bo juz nie moglam patrzec na te klaczki na podlodze - lepiej mi sie nawet odpoczywa w czystym domku, ale umeczylam sie troche...mam chec na jakis soczek jablkowy ale poki co narazie nie mam sily po niego isc
A ty miałaś prenatalne? Co tak szybciutko? Duża dziewczynka już z córci :-)Ja już po. Usg trwało 10 minut. Wszystko w normie. Mała waży 500 gramów.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
I ja się melduje wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy
No i żelazo mam brać codziennie
MartiniM
To super ze wszystko okI ja się melduje wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy
Tez biore od 3 tyg Chela Ferr
A dobrze się czuje U mnie leci 10tc, termin mam na 28 marcaNatula a Ty jak sie czujesz?? Który masz juz tc?
kasia_basia
A ty miałaś prenatalne? Co tak szybciutko? Duża dziewczynka już z córci :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.
kasia_basia
I ja się melduje wszystko jest ok. Szyjka 4cm zamknięta. Maluch tak się wiercil ze dr nie mógł złapać serduszka ale w końcu się udało juz nie mierzył ile ma cm bo powiedział ze na tym etapie się nie mierzy
A wagę określił?
reklama
MartiniM
Ja byłam tez na takim badaniu w 22 tc i prywatnie , badanie trwalo chyba 15 min - tez byly dokladne pomiary wszystkiego itd, wiec tez mi sie wydaje ze do rzeczy i bez zbednego gadania , chociaz inne dziewczyny zdawaly mi sie ze siedzialy cala wiecznoscTak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.