G
Gość
Gość
Madzionga, gratuluje.Hej dziewczyny
Pisanko, proszę mnie wykreślić z kalendarza... Wczoraj urodziłam chłopca i dziewczynkę
Niech dzieciaczki zdrowo rosna[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzionga, gratuluje.Hej dziewczyny
Pisanko, proszę mnie wykreślić z kalendarza... Wczoraj urodziłam chłopca i dziewczynkę
A skąd termofor?Dziewczyny macie jeszcze info o jakiś darmowych rzeczach itd. Ja narazie dostałam z wiśni termofor i te kocyki przytulanki. I z hippa coś chyba
Trzymam mocno za nich kciuki, bedzie napewno dobrze juz niedlugo sie na przytulasz do woliDziękuję :*
Ala waży 1670g i radzi sobie dobrze, Adaś 1870g i ma problemy z oddychaniem. Maluszki leżą w inkubatorach, nie mogę ich nawet dotknąć na razie...
Madzionga, trzymam kciuki zeby maluszki szybko nabraly sil i zebys je mogla zabrac do domu[emoji4]Dziękuję :*
Ala waży 1670g i radzi sobie dobrze, Adaś 1870g i ma problemy z oddychaniem. Maluszki leżą w inkubatorach, nie mogę ich nawet dotknąć na razie...
Koleżanka moja ze szkoły rodzenia tydzień po cc wróciła do szpitala bo rana się rozeszła i smutne bo ona tam a dziecko w domu. Teraz nosi opatrunki ze srebrem bo ma dziury w brzuchuNo ja bym wolała SN ale trzeba zrobić wszystko żeby bobasy miały jak najlepiej. Żona kuzyna miała zaszyte coś w srodku ze guz urósł wielkości ananasa...miesiąc pp cc miała druga operacje