reklama
Dziewczyny macie jeszcze info o jakiś darmowych rzeczach itd. Ja narazie dostałam z wiśni termofor i te kocyki przytulanki. I z hippa coś chyba
Ja dostałam darmowe rzeczy z:
- bebiprogram.pl
- klubmaluszka.hipp.pl
- z różnych warsztatów dla przyszłych mam (są w różnych miastach, dają gadżety, są konkursy, gdzie można fajne rzeczy wygrać). Np dużo było do wygrania z pisma M jak mama, chyba we wrześńiu ma być koljna edycja.
- na szkole rodzenia też dają fanty
G
Gość
Gość
Skad masz kocyki?Dziewczyny macie jeszcze info o jakiś darmowych rzeczach itd. Ja narazie dostałam z wiśni termofor i te kocyki przytulanki. I z hippa coś chyba
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Fanka BB :)
Kochana a wolalabys sn? ?mnie ten by przerazal bardziej chociaż prawdę mówiąc ja decyzji jeszcze nie podjęłam jak chceMnie przeraża cc...nie wiem czemu się tak boje...chyba za dużo filmików obejrzalam
pisanka89
No ja bym wolała SN ale trzeba zrobić wszystko żeby bobasy miały jak najlepiej. Żona kuzyna miała zaszyte coś w srodku ze guz urósł wielkości ananasa...miesiąc pp cc miała druga operacjeKochana a wolalabys sn? ?mnie ten by przerazal bardziej chociaż prawdę mówiąc ja decyzji jeszcze nie podjęłam jak chce
MartiniM
Ja niestety też znam byle jaka historie ze teraz bratowej w ciąży po poprzedniej ccsię zroslo łożysko z macica. No cóż wszędzie są chyba + i -No ja bym wolała SN ale trzeba zrobić wszystko żeby bobasy miały jak najlepiej. Żona kuzyna miała zaszyte coś w srodku ze guz urósł wielkości ananasa...miesiąc pp cc miała druga operacje
pisanka89
Ja się boję ze będę coś czuła ze to czucie wyciągania dziecka mnie sparaliżuje albo coś nie wiem hahah nigdy nie bałam się operacji nawet jako przygodę je traktowałam a w ciąży się zrobiłam jakąś delikatnaJa moze jestem naiwna, ale cesarka mnie w ogole nie przeraża jak tylko w glowie pojawia mi się świadomość, ze bede mogła ją mieć to ogarnia mnie spokój
reklama
G
Gość
Gość
Martka, ja tez sie ciesze na cesarke.Ja moze jestem naiwna, ale cesarka mnie w ogole nie przeraża jak tylko w glowie pojawia mi się świadomość, ze bede mogła ją mieć to ogarnia mnie spokój
Jakbym miala miec sn to juz bym posrana ze strachu byla[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom