reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Hmmm ja bylam 3 tyg temu u mojego gim i zagadalam z nim o porodzie to zapytal co chce miec , ale moze dlatego ze myslal ze bede chciala prywatnie nie wiem - ale to by wychodzilo na to ze 1 lekarz gada ze po in vitro cc a drugi niekoniecznie?! Stanelo na tym ze powiedzial ze do rozmowy wrocimy ok 32 tyg ale we wtorek mam nadzieje ze nie zapomne i zagadam znowuPowiem Wam, że ja też bardziej SN się boje.
a wg wczoraj z koleżanką pisalam i jej gin powiedział, że po in vitro pierwsze to cesarka chyba ze chce SN. Jutro wupytam mojego gina i zobaczymy co mi powie
Dziewczyny jaki mi sie zrobil celulit - zlwaszcza na tylku
MartiniM
Ja jestem chyba jakas dziwna... w ogole nie mam bladego pojecia jesli kazali by mi wybierac o ten porod, bo jak mowie i jeden i drugi ma swoje plusy i minusy wolalabym zeby chyba zdecydowali za mnie. Opcja cc mnie nie przeraza , bo mialam 2 laparaskopie i jakos w glowie sobie ukladam ze pewnie podobne ciagniecie by bylo a sn mnie bardzo przeraza ten dlugotrwaly wysilek lub gdyby dziecku cos zrobili - ja np mialam wyrwane bioderka ahhhh
MartiniM
Wiec wlasnie jesli sa jakies zalecenia do konkretnych sytuacji to powinno byc juz to wszem i wobec kazdemu wiadomo i wszyscy powinni trzymac sie jednego, a my pozniej chodzimy glupie jak kazdy powie co innegoNo właśnie co lekarz to co innego mówi. Wiec juz nie mam pojęcia. Dlatego mnie to zastanawia dlaczego co lekarz to inne zdanie ma co do porodu
G
Gość
Gość
Mysle ze kazdy lekarz podchodzi indywidualnie do swojej pacjentki, znajac jej historie.No właśnie co lekarz to co innego mówi. Wiec juz nie mam pojęcia. Dlatego mnie to zastanawia dlaczego co lekarz to inne zdanie ma co do porodu
Mi zadal lekarz wczoraj pytanie jak bym chciala robic. Powiedzialam ze chcialabym cc. Lekarz powiedzial ze on tez jest za tym i tez by proponowal cc, patrzac na moje 2 wczesniejsze poronienia, in vitro i wiek 36 lat.
Edit. Moj lekarz ma swoj oddzial patologii ciazy, napewno nie jedno widzial i z jakiegos powodu uwaza ze powinnam miec cc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama