reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny ktora to ta wcierka Jantar?? I ja sie wciera w skore glowy czy na wlosy??
Ja stosowalam do tej pory maseczke z siemienia lnianego, ale jest przy tym mnostwo roboty, a skoro ost wiecej leze to i maseczek nie robie :/

Dziewczyny ktora to ta wcierka Jantar?? I ja sie wciera w skore glowy czy na wlosy??
Ja stosowalam do tej pory maseczke z siemienia lnianego, ale jest przy tym mnostwo roboty, a skoro ost wiecej leze to i maseczek nie robie :/
Pewnie chodzi o ta[emoji6]
1471802589490.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471802589490.jpg
    1471802589490.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 430
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za bobasa

Sierpień

22: pisanka89 - usg 3/4 d

25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
25: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
1: Hess - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
21.10.2016 - madzionga : chłopiec & dziewczynka
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : ?

Wszystko zajęte

Dzień dobry cioteczki :)
My już po urlopie, w domku niestety :( teraz już będę na bieżąco :)
Dopiero wróciliśmy a ja już chcę wracać, zimno tu, pada i jakoś tak szaro, smutno
Ja chcę na spacer na plażę, w słoneczku!!!
Powiem Wam że to były najlepsze dwa tygodnie ciąży, nic mnie nie bolało mimo iż dużo chodziłam i tak doszłam do wniosku że to chyba tu tkwi problem
Lekarze każą się oszczędzać a my na ogół leżymy i ciało się zastaje, potem boli, strzela,kłuje przy każdym ruchu ;) taka moja teoria :p
Z marszu zrobiłam dziś badania na HIV, HCV itp póki wypoczęta po wakacjach jestem :p ciekawe jak wyjdą wyniki morfologii po takich końskich dawkach leków :p

Pisanka cudnych widoków na usg, oczywiście czekamy na fotki :D

Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich brzuszków :D

reklama
Dzień dobry cioteczki :)
My już po urlopie, w domku niestety :( teraz już będę na bieżąco :)
Dopiero wróciliśmy a ja już chcę wracać, zimno tu, pada i jakoś tak szaro, smutno
Ja chcę na spacer na plażę, w słoneczku!!!
Powiem Wam że to były najlepsze dwa tygodnie ciąży, nic mnie nie bolało mimo iż dużo chodziłam i tak doszłam do wniosku że to chyba tu tkwi problem
Lekarze każą się oszczędzać a my na ogół leżymy i ciało się zastaje, potem boli, strzela,kłuje przy każdym ruchu ;) taka moja teoria :p
Z marszu zrobiłam dziś badania na HIV, HCV itp póki wypoczęta po wakacjach jestem :p ciekawe jak wyjdą wyniki morfologii po takich końskich dawkach leków :p

Pisanka cudnych widoków na usg, oczywiście czekamy na fotki :D

Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich brzuszków :D
Ja też jak byłam nad morzem nic nie bolało krzyż czy brzuch. Wróciłam i od razu następnego dnia nospa. Dużo chodzilam nad morzem i pewnie przez to z 48 mm szyjka spadła do 30mm ale czułam się jak nowo narodzona :) pytam się m czemu ja tak mam ze nie wierze ze w brzuchu są bobasy a on do mnie : bo ty dziwna jestes :D i noc nigdy do ciebie nie dociera :D w sumie ma rację bo latając samolotem nawet i potem patrząc na samolot z ziemi zastanawiam się jak to możliwe ze w tej puszce są ludzie hahha

Do góry