pisanka89
Fanka BB :)
Wiesz co nie szukałam opinii myślę że na necie coś znajdziesz na ten temat. Czekam na mnie 3 buteleczki po ciążyMyslalam o tej wcierce jantar, myślisz ze nie mozna jej w ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co nie szukałam opinii myślę że na necie coś znajdziesz na ten temat. Czekam na mnie 3 buteleczki po ciążyMyslalam o tej wcierce jantar, myślisz ze nie mozna jej w ciazy?
Pewnie chodzi o ta[emoji6]Dziewczyny ktora to ta wcierka Jantar?? I ja sie wciera w skore glowy czy na wlosy??
Ja stosowalam do tej pory maseczke z siemienia lnianego, ale jest przy tym mnostwo roboty, a skoro ost wiecej leze to i maseczek nie robie :/
O 16.30 dopiero ale pewnie minie jakoś. M za 4 h leci na lotnisko i potem pewnie ja pojadę do miasta posiedzę trochę. Nie wiem co zrobić żeby bobasy byky twarzą odwrócone czy jeść słodkie czy raczej niePisanka powodzenia dziś. O której masz wizytę?
Ja też jak byłam nad morzem nic nie bolało krzyż czy brzuch. Wróciłam i od razu następnego dnia nospa. Dużo chodzilam nad morzem i pewnie przez to z 48 mm szyjka spadła do 30mm ale czułam się jak nowo narodzona pytam się m czemu ja tak mam ze nie wierze ze w brzuchu są bobasy a on do mnie : bo ty dziwna jestes i noc nigdy do ciebie nie dociera w sumie ma rację bo latając samolotem nawet i potem patrząc na samolot z ziemi zastanawiam się jak to możliwe ze w tej puszce są ludzie hahhaDzień dobry cioteczki
My już po urlopie, w domku niestety teraz już będę na bieżąco
Dopiero wróciliśmy a ja już chcę wracać, zimno tu, pada i jakoś tak szaro, smutno
Ja chcę na spacer na plażę, w słoneczku!!!
Powiem Wam że to były najlepsze dwa tygodnie ciąży, nic mnie nie bolało mimo iż dużo chodziłam i tak doszłam do wniosku że to chyba tu tkwi problem
Lekarze każą się oszczędzać a my na ogół leżymy i ciało się zastaje, potem boli, strzela,kłuje przy każdym ruchu taka moja teoria
Z marszu zrobiłam dziś badania na HIV, HCV itp póki wypoczęta po wakacjach jestem ciekawe jak wyjdą wyniki morfologii po takich końskich dawkach leków
Pisanka cudnych widoków na usg, oczywiście czekamy na fotki
Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich brzuszków