reklama
G
Gość
Gość
Moj maly nie chce mnie kopac[emoji26]
Kiedy zacznie?
Jutro koncze 19tc, a wedlug usg 20tc.
Wszystkie juz na tym etapie czulyscie, tylko ja nie[emoji26]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy zacznie?
MartiniM
Fanka BB :)
Z innego forum czytalam o dziewczynie ktora poczula ok 22 tyg , tez sie zamartwiala. Jesz slodkie? Moj jak jest malo ruchliwy to zaraz go pobudzamMoj maly nie chce mnie kopac[emoji26]
Kiedy zacznie?
G
Gość
Gość
Specjalnie jem slodkie, ale nawet po slodkim nie kopie[emoji15]Z innego forum czytalam o dziewczynie ktora poczula ok 22 tyg , tez sie zamartwiala. Jesz slodkie? Moj jak jest malo ruchliwy to zaraz go pobudzam
Flandi
Ja jak jadę do pracy , wychodzę o 6:20 to jest zimno, już przeżyłam ten szok, jak założyłam kurtkę, chcę zasunąć, a tu... zonk nie da się
na następnej wizycie biorę już l4 ale jeszcze 3 tygodnie przede mną, więc też jakoś przelecę, nie planuję kupować nic nowego, na h&m były wyprzedaży fajne parki nawet po 99 zł, niestety duże rozmiary. Planuję też coś na lumpie poszukać.
A właśnie Pisanka proszę o wpisanie mnie na 30.08 wizyta u gin prowadzącej ciążę
Haha no ja szok przeżyłam wczoraj ale ze spodniami po pięciu próbach wyszło, że zostało mi chodzenie w dresach, a do pracy tylko sukienki i nic nie mam ciążowego, bo mi się wydawało, że jeszcze mnóstwo czasu na to!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Wg om termin na 22.02.2017, a wg usg 23.02.2017 ale mi sie wydaje, ze lekarz zle mi obliczył termin om i powinno byc tak jak w usg. (albo nawet dzien pozniej). Zreszta morze ktoś umie policzyć? Miesiączkę miałam 19.05.2016 crio 07.06.2016- 5 dniowego blastusia.
Najprawdopodobniej dziewczynka [emoji7]
Kuuurcze i już Ci powiedzieli płeć prawdopodobną? Ja miałam I prenatalne tydzień temu i nic siedzą dwa bąble, machają, ale co między nogami to nie było widać fajnie Ci!!!
agatek28
Mialam i tak: jakosciowo super, funkcjonalnie tez. Bardzo mi sie podobala opcja budki w gondoli ze moglam powiekszyc budke a malemu otwrzyc okienko z moskitiera. Super opcja. Ponadto wozek byl zgrabny, maly i fajny. Ale chyba trafil nam sie trefny model bo nasz wozek a szczegolnie spacerowka skrecala w jedna strone, i srednio sie nam wozilo... takze wozek sprzedalam i kupilam nowy, ale juz nie bebetto.
G
Gość
Gość
A jaki kupilas? Tez jestes zadowolona?Mialam i tak: jakosciowo super, funkcjonalnie tez. Bardzo mi sie podobala opcja budki w gondoli ze moglam powiekszyc budke a malemu otwrzyc okienko z moskitiera. Super opcja. Ponadto wozek byl zgrabny, maly i fajny. Ale chyba trafil nam sie trefny model bo nasz wozek a szczegolnie spacerowka skrecala w jedna strone, i srednio sie nam wozilo... takze wozek sprzedalam i kupilam nowy, ale juz nie bebetto.
Te wozki to dla mnie czarna magia, nie wiem na co patrzec, co jest wazne.
ewelin86
Strawbelka a popatrz na Tutek firmę. Ja wstępnie ma nią jestem zdecydowana widziałam na żywo i jest super. Teraz w sobotę idziemy jeszcze raz obejrzeć i pojeździć.
I nie martw się tymi kopniakami. Ja gdzieś czytalam ze dziewczyna ok 24 tc poczula. Jak chcesz pobudzić bobasa to jeszcze zimne możesz wypić lub lody zjeść i zaobserwuj pępek. U mnie na początku zauważyłam jak pępek zasysa i puszcza a dopiero po tyg poczułam kopniaka.
I nie martw się tymi kopniakami. Ja gdzieś czytalam ze dziewczyna ok 24 tc poczula. Jak chcesz pobudzić bobasa to jeszcze zimne możesz wypić lub lody zjeść i zaobserwuj pępek. U mnie na początku zauważyłam jak pępek zasysa i puszcza a dopiero po tyg poczułam kopniaka.
reklama
G
Gość
Gość
Ewelin, wlasnie patrzylam. Tez ladne.Strawbelka a popatrz na Tutek firmę. Ja wstępnie ma nią jestem zdecydowana widziałam na żywo i jest super. Teraz w sobotę idziemy jeszcze raz obejrzeć i pojeździć.
Tylko ja to musze na zywo je wszystkie zobaczyc i wyprobowac. Narazie zbieram opinie.
Te bialo-czarne najladniejsze z tej firmy.