reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja jak jadę do pracy , wychodzę o 6:20 to jest zimno, już przeżyłam ten szok, jak założyłam kurtkę, chcę zasunąć, a tu... zonk ;) nie da się :)
na następnej wizycie biorę już l4 ale jeszcze 3 tygodnie przede mną, więc też jakoś przelecę, nie planuję kupować nic nowego, na h&m były wyprzedaży fajne parki nawet po 99 zł, niestety duże rozmiary. Planuję też coś na lumpie poszukać.
A właśnie Pisanka proszę o wpisanie mnie na 30.08 wizyta u gin prowadzącej ciążę

Haha no ja szok przeżyłam wczoraj ale ze spodniami ;) po pięciu próbach wyszło, że zostało mi chodzenie w dresach, a do pracy tylko sukienki ;) i nic nie mam ciążowego, bo mi się wydawało, że jeszcze mnóstwo czasu na to!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wg om termin na 22.02.2017, a wg usg 23.02.2017 ale mi sie wydaje, ze lekarz zle mi obliczył termin om i powinno byc tak jak w usg. (albo nawet dzien pozniej). Zreszta morze ktoś umie policzyć? Miesiączkę miałam 19.05.2016 crio 07.06.2016- 5 dniowego blastusia.
Najprawdopodobniej dziewczynka [emoji7]

Kuuurcze i już Ci powiedzieli płeć prawdopodobną? Ja miałam I prenatalne tydzień temu i nic :( siedzą dwa bąble, machają, ale co między nogami to nie było widać :( fajnie Ci!!!

Dziewczyny, a co myslicie o wozkach Bebetto?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam i tak: jakosciowo super, funkcjonalnie tez. Bardzo mi sie podobala opcja budki w gondoli ze moglam powiekszyc budke a malemu otwrzyc okienko z moskitiera. Super opcja. Ponadto wozek byl zgrabny, maly i fajny. Ale chyba trafil nam sie trefny model bo nasz wozek a szczegolnie spacerowka skrecala w jedna strone, i srednio sie nam wozilo... takze wozek sprzedalam i kupilam nowy, ale juz nie bebetto.

Mialam i tak: jakosciowo super, funkcjonalnie tez. Bardzo mi sie podobala opcja budki w gondoli ze moglam powiekszyc budke a malemu otwrzyc okienko z moskitiera. Super opcja. Ponadto wozek byl zgrabny, maly i fajny. Ale chyba trafil nam sie trefny model bo nasz wozek a szczegolnie spacerowka skrecala w jedna strone, i srednio sie nam wozilo... takze wozek sprzedalam i kupilam nowy, ale juz nie bebetto.
A jaki kupilas? Tez jestes zadowolona?
Te wozki to dla mnie czarna magia, nie wiem na co patrzec, co jest wazne.

Strawbelka a popatrz na Tutek firmę. Ja wstępnie ma nią jestem zdecydowana widziałam na żywo i jest super. Teraz w sobotę idziemy jeszcze raz obejrzeć i pojeździć.
I nie martw się tymi kopniakami. Ja gdzieś czytalam ze dziewczyna ok 24 tc poczula. Jak chcesz pobudzić bobasa to jeszcze zimne możesz wypić lub lody zjeść :) i zaobserwuj pępek. U mnie na początku zauważyłam jak pępek zasysa i puszcza :) a dopiero po tyg poczułam kopniaka.

reklama
Strawbelka a popatrz na Tutek firmę. Ja wstępnie ma nią jestem zdecydowana widziałam na żywo i jest super. Teraz w sobotę idziemy jeszcze raz obejrzeć i pojeździć.
I nie martw się tymi kopniakami. Ja gdzieś czytalam ze dziewczyna ok 24 tc poczula. Jak chcesz pobudzić bobasa to jeszcze zimne możesz wypić lub lody zjeść :) i zaobserwuj pępek. U mnie na początku zauważyłam jak pępek zasysa i puszcza :) a dopiero po tyg poczułam kopniaka.
Ewelin, wlasnie patrzylam. Tez ladne.
Tylko ja to musze na zywo je wszystkie zobaczyc i wyprobowac. Narazie zbieram opinie.

Te bialo-czarne najladniejsze z tej firmy.

Do góry