reklama
ewelin86
Fanka BB :)
A ile Agatek kosztuje?Strawbelko my sie zdecydowalismy na anex sport. Jest bardzo zgrabniutki i pieknie sie prezentuje na zywo. Do tego lekki, zwrotny, w gondoli materacyk. No full wypas. Ale i cenowo drogi niestety :/
Nikaaa
Ja mam adamex barletta polecamA jaki kupilas? Tez jestes zadowolona?
Te wozki to dla mnie czarna magia, nie wiem na co patrzec, co jest wazne.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka, nie martw się. Ja poczułam dopiero pod koniec 22tc.Moj maly nie chce mnie kopac[emoji26]
Kiedy zacznie?
Jutro koncze 19tc, a wedlug usg 20tc.
Wszystkie juz na tym etapie czulyscie, tylko ja nie[emoji26]
agatek28
2.400 zlA ile Agatek kosztuje?
G
Gość
Gość
O rety, tyle to ja nie dam za wozek.2.400 zl
Ta barletta tez ladna i tansza[emoji6]
Nawet nie wiedziam ze je u mnie w miescie robia[emoji6]
agatek28
O rety, tyle to ja nie dam za wozek.
Zaszalelismy :-) Ale tak nam strasznie sie spodobal, ze potem to juz zaden mi tak nie wpadl w oko... a ze sprzedalismy tamten to troche dolozylismy :-) :-) :-)
Nikaaa
Jest rewelacyjna . Regulowana wysokosc matercyka. Budka tez jest rozpinana i powiększana albo robi się przewiew z moskiteira. Do zestawu osobno 2 moskitiery, folia przeciwdeszczowa, rękawiczki na rece na zime, przewijak . Super lekko się prowadziO rety, tyle to ja nie dam za wozek.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też wczoraj płci nie podał i jeszcze piernik zaznaczył ze najwcześniej to ok 20 tc powie. . Ale mówię wam będę go męczyć co usg. Wkońcu ulegnie. Jutro do niego jadę po l4 i wyobraźcie sobie od pocztku leczymy się w tej klinice byłam u niego w tamtym tygodniu wczoraj usg 1go trymestru i żeby dostać l4 musze znów się na wizytę umówić i oczywiście za nią zapłacić. Jakby normalnie jak człowiek nie mógł tego załatwić. Ahhhh no co zrobię .....
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość
A nie mogl Ci wczoraj wypisac L4?Mnie też wczoraj płci nie podał i jeszcze piernik zaznaczył ze najwcześniej to ok 20 tc powie. . Ale mówię wam będę go męczyć co usg. Wkońcu ulegnie. Jutro do niego jadę po l4 i wyobraźcie sobie od pocztku leczymy się w tej klinice byłam u niego w tamtym tygodniu wczoraj usg 1go trymestru i żeby dostać l4 musze znów się na wizytę umówić i oczywiście za nią zapłacić. Jakby normalnie jak człowiek nie mógł tego załatwić. Ahhhh no co zrobię .....