reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Strasza, bo pewnie zazdroszcza, albo sami nie potrafia wychowac jednego[emoji12]
Ja tam bym chciala blizniaki, zawsze chcialam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nigdy haha zawsze mówiłam ze blizniaki są feee hahaha i ze jedyne jakie mogłabym. Mieć to dwujajowe i przynajmniej to się sprawdza haha. Oczywiście kocham moje maluszki i nie wyobrażam sobie zęby miało się coś stać ale boję się bardzo

reklama
Jesteśmy po wizycie i po zakupach dlatego dopiero teraz :)
Wizyta była właściwie tylko po to żeby zobaczyć czy szyjka się nie skraca i czy bóle się utrzymują mimo leków ale do malucha też zajrzelismy :D
Wszystko jest dobrze ,mały łobuzuje, serduszko bije miarowo :D
Co prawda na wylot z Polski nie dostałam przyzwolenia ale wakacje nad polskim morzem też przeżyję :p Chociaż tyle :)
Pytałam o spanie na lewym boku i dr twierdzi że po 20 tyg ma to większe znaczenie ale nie trzeba się na siłę przekonywać do niego bo prawy też jest ok :p Nawet leżenie na plecach nie oznacza że szkodzimy dziecku bo to najpierw nam zrobi się słabo a wiadomo że w takiej sytuacji od razu się zmienia pozycję więc niedotlenienie malucha jest praktycznie niemożliwe
Dostałam też nowy magnez a mianowicie magnelle, śliczne biało niebieskie tabletki ułożone w kółko :) podobno po tym preparacie mniej boli brzuch niż po zwykłym magnezie, z tego co póki co wyczytałam to długo się uwalnia i przez to lepiej wchłania, zobaczymy
Jednym słowem wszysko jest dobrze i jedziemy na wakacje :D

Pisanka weź może apap jest bezpieczny i znajdź dogodną pozycje dla siebie, może potrzeba ci takiego dnia w łóżku przed tv :) a jak mąż wróci z pracy niech zrobi Ci delikatny masaż kręgosłupa

Pisanka weź może apap jest bezpieczny i znajdź dogodną pozycje dla siebie, może potrzeba ci takiego dnia w łóżku przed tv :) a jak mąż wróci z pracy niech zrobi Ci delikatny masaż kręgosłupa
Wzięłam juz paracetamol :) na boku jest do zniesienia :) za 2 h m wróci. Wkurza mnie nie chce żeby mnie masowal haha

Tequila super ze wszystko dobrze :) tez chce juz wizytę bo miałam 3 tyg temu i juz wariuje :) ale tydzień jeszcze :) a wiesz jakiej długości masz szyjkę ?

reklama
Wzięłam juz paracetamol :) na boku jest do zniesienia :) za 2 h m wróci. Wkurza mnie nie chce żeby mnie masowal haha
Oj wiem coś na ten temat, ja się z moim tak wczoraj pożarłam że do dziś się nie odzywam, na wizycie nawet na niego nie patrzyłam :p
Sama już nie wiem czy to hormony i ciąża czy co,mam nadzieję że mój synek nie upodobni się do tatusia :D:p

Do góry