reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Straszny sen, ale pewnie tak jak mowisz przez to co zobaczylas. Ja przy krwiaku mialam dwa zle sny. Jak zaczelam krwawic a czekalismy do rana z jechaniem do szpitala malo spalam i co chwile biegalam do toalety sprawdzic jak sytuacja no i w koncu przysnilo mi sie ze poszlam do toalety i wyplynal mi plod. Straszne to bylo. A potem juz w szpitalu snil mi sie szerszen, ze wplatal mi sie we wlosy i jak poszlam do toalety to powtorne krwawienie sie zaczelo.

reklama
Dziewczyny ktoras z Was stosowala Oillan mama balsam? W moim malym miasteczku jedna wieksza drogeria a w niej dwa balsamy na rostepy. W koncu kupilam w aptece i nie wiem czy sie sprawdzi.

Laski, policzylam bodziaki, z rozm 62 mam ok 30 szt. Z rozm 56 ok 20... hmmm

Fiolek ja tez nie uzywalam, ja tylko palmers i baby dream oliwka :-)

Pisanko ale masz koszmarne sny, na szczescie to tylko zly sen i nic nie znaczy.

Moj nigdzie nie chodzi na imprezy ostatnio, ale za to co chwile nam kogos zaprasza do domu, w sb maja znajomi przyjechac, w nd chyba zaprosimy rodziców, zeby im powiedziec o ciazy, bo na razie dalej nikt nic nie wie.
fiolek ja mysle, ze kazde mocne nawilzenie ciała zawsze cos jednak da, lepiej to stosowac niz w ogole nic :) a prawda jest taka, ze rozstepy jak sie maja pojawic to i tak sie pojawia, tylko krem troszke moze je zmniejszyc.

Moj nigdzie nie chodzi na imprezy ostatnio, ale za to co chwile nam kogos zaprasza do domu, w sb maja znajomi przyjechac, w nd chyba zaprosimy rodziców, zeby im powiedziec o ciazy, bo na razie dalej nikt nic nie wie.
fiolek ja mysle, ze kazde mocne nawilzenie ciała zawsze cos jednak da, lepiej to stosowac niz w ogole nic :) a prawda jest taka, ze rozstepy jak sie maja pojawic to i tak sie pojawia, tylko krem troszke moze je zmniejszyc.
Mój też nie chodzi ale z teście napić się musiał :p a tak jest anty barowy anty dyskotekowy anty wyjściowy :D

Dziewczyny, a ja mam pytanie. Moze glupie, ale mam[emoji12]
Moj maluch caly czas siedzial wysoko po lewej stronie. Teraz od dwoch dni siedzi bardzo nisko, jakby zaraz mial mi wyskoczyc. Wiem gdzie siedzi, bo tam detektorem lapie tetno.
To normalne? Bo myslalam ze dzieci schodza na dol jak zbliza sie termin porodu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a ja mam pytanie. Moze glupie, ale mam[emoji12]
Moj maluch caly czas siedzial wysoko po lewej stronie. Teraz od dwoch dni siedzi bardzo nisko, jakby zaraz mial mi wyskoczyc. Wiem gdzie siedzi, bo tam detektorem lapie tetno.
To normalne? Bo myslalam ze dzieci schodza na dol jak zbliza sie termin porodu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jeden jest nisko nad łonem drugi biega w górę w dół :) raz jest nad pepki em raz gdzieś nad tamtym nisko kręcą się jeszcze bo mają miejsce

reklama
Do góry