reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzisiaj mnie tak wszystko boli ze aż się stresuje. I kręgosłup u jakieś bóle w pachinach i na dole.być może sie rozciąga. ..wszytko..nie wiem ehh

reklama
Mnie tez w pachwinach ostatnio cos ciagnie i jakos pod prawa piersia tuż cos czuje takie ciagle uklucie, nie wiem c oto ale denerwujace :(

A mnie nic nie boli[emoji20]
Zazdroszcze Wam tych ruchow. Ja nic nie czuje a juz 18tc[emoji20]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ruchy czuje juz z tydzień ale to tak minimal ie dopiero dzisiaj wyraźniej ale to też takie oykniecia. To że nie boli to się ciesz bo ja właśnie siedzę na łóżku i się martwię. Wzięłam 2 magnezy i.nospe boli tak jakby ktoś mnie rozciągal od środka ale to nie jak na @ tylko mam wrażenie ze gorzej bo bardziej upierdliwie bo jednak w ciąży bóle jak na @ są takie minimalne a to jest na tyle bolące ze chodzić słabo. Od kiedy miednicy się bardziej rozciąga ? To może być to ? Czuję ból skurcze i ciągnięcie jednocześnie po bokach nad pachwinami...siedzę i się bujam na łóżku

Ruchy czuje juz z tydzień ale to tak minimal ie dopiero dzisiaj wyraźniej ale to też takie oykniecia. To że nie boli to się ciesz bo ja właśnie siedzę na łóżku i się martwię. Wzięłam 2 magnezy i.nospe boli tak jakby ktoś mnie rozciągal od środka ale to nie jak na @ tylko mam wrażenie ze gorzej bo bardziej upierdliwie bo jednak w ciąży bóle jak na @ są takie minimalne a to jest na tyle bolące ze chodzić słabo. Od kiedy miednicy się bardziej rozciąga ? To może być to ? Czuję ból skurcze i ciągnięcie jednocześnie po bokach nad pachwinami...siedzę i się bujam na łóżku
Pisanka, a takie mocne bole jak Ty masz to sa normalne?
Ja bym juz chyba byla na IP, bo bym sie bala.
Ja Cie nie strasze, bo ja nie mam pojecia o bolach w ciazy. Tylko ja to cykor jestem i jak cos mi nieznane to juz panikuje[emoji6]

Pisanka, a takie mocne bole jak Ty masz to sa normalne?
Ja bym juz chyba byla na IP, bo bym sie bala.
Ja Cie nie strasze, bo ja nie mam pojecia o bolach w ciazy. Tylko ja to cykor jestem i jak cos mi nieznane to juz panikuje[emoji6]

Czytam i z tego co czytam to macica się rozciąga bo to nie są bóle jak na @ tylko ewidentnie coś innego. Nie no ja nie bd panikować bo co zrobię wezmę jeszcze 2 nospy a czytałam ze dziewczyny apap biorą i może też wezmę paracetamol i zobaczymy. Mam detektor jestem spokojna tylko chciałabym spać a nie bardzo się da hehe wiadomo jak bd bolało mocno to się przejdę jutro czy coś. Ale w końcu jakoś macica musi się zacząć przystosowywax do obecnej sytuacji. Teraz wzrost bibasow będzie najwieksz

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

Sierpień
1:
TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89- wizyta u endokrynologa
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

reklama
Hej hej :) przepraszam ze nie pisałam długo ale w większości to brak czasu. :) Z maluszkiem ok, radzimy sobie, karmimy piersią . W sobotę wyszliśmy ze szpitala. Samopoczucie ok ale żebra mnie tak bolą że nie wurabiam monetami. Podczas porodu nie mogli małego wyciągnąć i naciskali mi mocno na żebra. Tragedia.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry