reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kupilam sobie wczoraj spodnie ciazowe w hm. Czarne a'la jeansy, super skiny. Dzial byl nie do znalezienia, tak go ukryli. Musialam pytac pania.
Spodnie rewelacja. Nie sadzilam ze to taki komfort. Leza super i nic mnie nie cisnie. No i nie wygladam jak kluska[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo wygodne są :) Można chodzić i chodzić :) Tylko szkoda, że takie drogie. No ale ten pas bedzie rósł z brzuchem :D Mam nadzieje :D

reklama
Haj dziewczyny. Ja miałam dzisiaj tak realny sen ze płakałam od 4... i dopiero kóLO 6 zasnęłam znowu...śniło mi się ze moje blizniaki urodziły się za wcześnie może nie tyle co urodziły co wykluly bo miałam je w jajkach kurzych i nagle usłyszałam płacz pobiegłam do pokoju i zobaczyłam ze pęka skorupa. No i niby urodziłam wcześniaki. Jak je zobaczylam od razu zaczęłam tak płakać wzięłam je na dłoń bo miały tylko pp 3 cm zobaczylam ze jeden jest chłopczyk druga dziewczynka i jeszcze bardziej zaczęłam płakać. Każdy miał na pepowinie przyczepione malutkie łożysko i najgorsze ze jeszcze żyły z godzinę i tak z nimi siedziałam i płakałam. Jak się obudzilam to chodzilam pp domu dziękowałam ze to był sen potem obudzilam m rozplakalam się i mówiłam żeby mnie uśpil bo się boje zasnac.. chyba tak podziałaLO na mnie jedno zdj na fb co ktoś udostępnił jak znaleziono mały płód na plaży z pepowina i lozyskiem. Wcześniej miałam raz sen o.poronieniu ale był to pp prostu okres teraz to jakaś masakra. ..mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz bo prawie zawału dostałam :/
A tak z innych rzeczy to wczoraj robiłam z m i moim tata grilla chłopaki się spiły ja robiłam za szofera zjadłam boczek z grilla i kiełbasę z wielkim przerażeniem bo coś czytałam ze grilla nie można no ale..

Pisanka no to Ty dopiero masz sny straszne :(

A co do spicia. Mój M wczoraj był na kawalerskim o 24 dzwoni czy dam rade jakieś 40km przyjechać do klubu po niego. tak się spił, że kilka razy pytał jakim cudem tu jestem. Oczywiście nie pojechałam sama wzięłam przyjaciółkę z jej facetem i pojechaliśmy. I dziwił sie co ja tu robie skoro nie dzwonił do mnie...

Masakra jakaś. Zasnąć nie mogłam później do jakiejś 2, a o 7 już wstałam. Takie to są chłopy. Teraz mówię mu, że będzie Antoś i koniec. A najgorsze to, że pod koniec sierpnia kolejny kawalerski, a on świadkiem :/ Ja nie wiem... Chyba mu przełyk zaszyje :D

Pisanka no to Ty dopiero masz sny straszne :(

A co do spicia. Mój M wczoraj był na kawalerskim o 24 dzwoni czy dam rade jakieś 40km przyjechać do klubu po niego. tak się spił, że kilka razy pytał jakim cudem tu jestem. Oczywiście nie pojechałam sama wzięłam przyjaciółkę z jej facetem i pojechaliśmy. I dziwił sie co ja tu robie skoro nie dzwonił do mnie...

Masakra jakaś. Zasnąć nie mogłam później do jakiejś 2, a o 7 już wstałam. Takie to są chłopy. Teraz mówię mu, że będzie Antoś i koniec. A najgorsze to, że pod koniec sierpnia kolejny kawalerski, a on świadkiem :/ Ja nie wiem... Chyba mu przełyk zaszyje :D
Hahahaha niech się wyszaleje potem nie bd mógł i nie bd czasu :D

reklama
Do góry