reklama
G
Gość
Gość
Dokladnie, a jajka, twarog i cala reszta? Czy to tylko z miesa musi byc?A nie da się jakiejś suplementacji włączyć żeby polepszyć wyniki? Tylko to mięso jest ratunkiem?
Sa odzywki bialkowe, bo dawniej jak chodzilam na silownie to pilam, ale w ciazy to chyba nie mozna.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
No dlatego żelazo ostatnio zaczełam braćJa jutro m.in. tez robia morfologie - ostatnio robilam z 2.5 msc temu i tez byla taka na pograniczu ale bralam przez ten czas zelzazo 2x dziennie.
MartiniM
Ja tez srednio z tym miechem. ogoda taka ze tez poprostu czlowiekowi w upaly sie nadzwyczajnie nie chce. Wedlinke od czasu do czasu zjem , ale najlepiej mi wchodza twarogi i serkiNo dlatego żelazo ostatnio zaczełam braćciekawi mnie czy się coś zmieni. Ja na prawdę nie mam ochoty na mięso nawet na wędliny. Ale zmuszam się. Chyba, że na brokuły się przerzucę
![]()
A ja na okrągło ogórkowąMi nawet twarogi i serki nie wchodzątylko rosół mogłabym jeść
no i ziemniaki
![]()
reklama
MartiniM
Ja dzisiaj z mama sie wybieram na obiad do nieduzej restauracji , powoli co jakis czas gdzies zagladamy rozejrzec sie w cenach , smaku itp bo pozniej jak urodze bo nie miec checi,czasu albo w ogole jak bede karmic to za wiele nie zjem w takiej knajpie a chce cos oblookac juz mniej wiecej co bym chciala na chrzcinyMi nawet twarogi i serki nie wchodzątylko rosół mogłabym jeść
no i ziemniaki
![]()