reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate, mnie tak bolał brzuch, gdy wchłaniał się krwiak. Niestety, czasem jeszcze mnie tak boli, ale już nie na tak dużej powierzchni.

reklama
czesc dziewczyny ciesze sie że poczytalam o samych dobrych wieściach od was:) ob tak dalej:):-)
milia wyniki super ( ja tez tarczycowa i mnie lekarz kazal patrzec tylko na ft4 żeby było w gornej granicy normy - wizyty co 3 tygodnie)
coleta gratuluje corci ja juz nie mogę się doczekac kiedy ja poznam płec:)
a co do zaparć to ja mialam problemy tego gatunku przed ciążą i lekarz mi polecił lek ziołowy SOLIEVO i wtedy mówił że jest bezpieczny bo kobiety w ciązy go biorą ale najleiej na noc więc może komuś się przyda:)

Ostatnia edycja:
Misia to u mnie chyba to samo, mam nadzieje ze wszystko sie goi. Od tamtego poniedzialku nie krwawilam ani nie plamilam, wiec wierze ze bedzie ok ale i tak jestem niespokojna. Dobrze, ze w czwartek to usg i polski ginekolog:)

Dziewczyny, oby te wszystkie nasze bóle brzucha się skończyły jak najszybciej ale pewnie aż do końca w mniejszym lub większym stopniu będą nas dotyczyły. Więc jak już będą -> to niech dotyczą "standardowego" powiększania się brzuchów, rozciągania i wszelkie inne - niech idą precz.
Dla mnie wszystko jest nowe bo będziemy rodzicami po raz pierwszy, pewnie przy drugim i kolejnych pociechach jest nieco łatwiej bo wiadomo mniej więcej czego się spodziewać ale.. ja znając swój charakter... to za każdym razem bym panikowała.

:-) Bylam w pn u mojej pani dr i widzialam maleństwo. Ma juz 5 cm!! Piekniusie cudo!!
no ale niestety od dzis pracuje w domu i to musialam bardzo ograniczyc ilosc przymowanych klientek..
mam zbyt napieta macice i dostalam zwolnienie :-(

Pogoda dzis piekna!!! Nic tylko spacerowac a ja siedze w domku, obiadek robie i czekam na klientke .. No coz.. Pospacerujemy jeszcze , ale innym razem.
Pozdrawiam Was gorąco!!!

Bardzo gratuluję kobietom, którym się udało zajść w ciążę po IN VITRO. Na pewno z początku mogło nie być wam łatwo ale wszystko jest dobre co się dobrze kończy. Swoją drogą nie wiedziałam, że aż taki odsetek kobiet ma problemy z zajściem w ciążę.

sznurki gratuluje:) to teraz musisz duzo odpoczywac:)) ja dzisiaj bylam u lekarza rodzinnego i przedluzyl mi zwolnienie do3.3. Jutro lece do wroclawia i ciesze sie, ze bede miala wizyte:)

kobietki ja jutro mam genetyczne trzymajcie kciukasy żeby wsio było ok:)
energia mnie jakos ostatnio rozpiera wszytsko się zmienia!!!!!!!

reklama
kicia bp trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, wszystko będzie dobrze. Ja mam genetyczne w 13 t 4 dniu.

Do góry