reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz na lotnisku, oby lot minal bezproblemowo i potem usg przez ktore pol nocy kiepsko spalam. Milego dnia i trzymajcie za mnie kciuki:)

reklama
u mnie troche wyszlo slonce- wyniki z lab sporo nizsze niz te na glukometrach: na czczo 68, po godz 211, po 2h 126. Mimo tego przekracza 200, więc muszę do diabetologa, ale jest nadzieja, ze zrzuce to szybko dieta
usmiech.gif
Oby tylko to cisnienie nie szło w góre, oby donosic, oby mała była zdrowa! Wczoraj chyba chciała mnie pocieszyc i tak kopała, że cały brzuch chodził. Jeju jeszcze jej nie widzialam, a kocham nad zycie! Kupiłam baterie do glukometru i mierze, narazie wyniki ok.

Aisha to super że dziś lepiej :-D potrzymasz dietkę i będzie ok:tak:

Ja dziś odebrałam morfologię i mocz i o dziwo wszystko w normie:szok: nawet przed ciążą takich dobrych wyników to ja nie miewałam:-D

dorex no wlasnie kurde wykrakałam, bo po sniadaniu dzisiaj 209 :/ kurcze no! chyba za duzo zjadlam, albo za pozno...eh sama nie wiem :/
Fajnie, że wyniki masz ok :tak:

Hej, juz po wizycie. Wszystko jest dobrze wg lekarki dzisiaj rowno dziewiaty tydzien. Kosmowka prawidlowa , nie ma wiadomo skad bylo krwawienie...wiec chyba krwiak sie wchlonal. Widzialam bijace serduszko:))

reklama
Do góry